Ταινίες στην τηλεόραση (29/3): Captain America, Transformers 3, Ιντιάνα Τζόουνς

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (29/3): Captain America, Transformers 3, Ιντιάνα Τζόουνς

Ο κορονοϊός έχει απλώσει τα δίχτυα του και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μιας και τα κανάλια σταματούν τις εκπομπές τους τηρώντας τα αυστηρά μέτρα πρόληψης που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση.

Ασφαλής επιλογή για την αντικατάσταση των ζωντανών προγραμμάτων είναι οι ταινίες, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη στο πρόγραμμα τόσο της ιδιωτικής όσο και της δημόσιας τηλεόρασης.

Την τιμητική τους, ως είθισται, έχουν οι ελληνικές ταινίες. Στις 21:00 το Star θα προβάλει τον «Πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη», ενώ το MEGA την ελληνική ταινία «Επαναστάτης ποπολάρος».

Για τους λάτρεις του ξένου κινηματογράφου ο Alpha θα προβάλει στις 21:00 τον «Captain America». Ένας ασθενικός στρατιώτης, ο Στιβ Ρότζερς, έπειτα από απανωτές απορρίψεις του από τον Αμερικανικό Στρατό, δέχεται να συμμετάσχει εθελοντικά σε ένα πιλοτικό, πειραματικό σχέδιο των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που στόχο έχει να δημιουργηθεί ένας Υπερ-Στρατιώτης.

Όταν Ναζί κάνουν την εμφάνισή τους και απειλούν την υφιστάμενη τάξη πραγμάτων, ο Ρότζερς καλείται να αναλάβει το ρόλο του Captain America, του Πρώτου Εκδικητή και να σώσει τον κόσμο, έχοντας συνεργάτες του, τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και το Συνταγματάρχη Τσέστερ Φίλιπς, στον αγώνα του ενάντια στη σατανική οργάνωση HYDRA, της οποίας ηγείται ο Red Skull.

Στις 21:15 ο ΣΚΑΙ θα προβάλει το Transformers 3. Μετά την τεράστια, παγκόσμια επιτυχία των blockbusters Transformers και Transformers 2 έρχεται η τρίτη συνέχεια από τον ειδήμονα του είδους και βιρτουόζο των ταινιών δράσης, Μάικλ Μπέι, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και πάλι στην παραγωγή και τον Σάια ΛαΜπεφ να ενηλικιώνεται στο ρόλο του Σαμ Γουιτγουίκι και να αναζητά εναγωνίως κι αυτός δουλειά. Οι Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Πάτρικ Ντέμπσι και η Ρόζι Χάντινγκτον - Ουάιτλι προστίθενται και ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο την ταινία.

Στις 23:00 το Open TV θα δείξει τον Ιντιάνα Τζόουνς στο βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου. Επιστρέφοντας στο Κολέγιο όπου διδάσκει, ο Ιντιάνα Τζόουνς (Χάρισον Φορντ) ενημερώνεται πως, λόγω των ριψοκίνδυνων δραστηριοτήτων του, ο πρύτανης δέχεται έντονες πιέσεις από την κυβέρνηση προκειμένου να τον απολύσει.

Στο δρόμο για το σπίτι του, ο Ιντιάνα γνωρίζεται με τον Ματ (Σάια ΛαMπουφ) που τον προκαλεί σε μια νέα περιπέτεια, τεράστιου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, την ανακάλυψη ενός θρυλικού Κρυστάλλινου Κρανίου.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.