Ταινίες στην τηλεόραση (28/3): Η κόρη μου η σοσιαλίστρια, ντουέτο εν δράσει...

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με  όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση

Ταινίες στην τηλεόραση (28/3): Η κόρη μου η σοσιαλίστρια, ντουέτο εν δράσει...

Ο κορονοϊός έχει απλώσει τα δίχτυα του και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μιας και τα κανάλια σταματούν τις εκπομπές τους τηρώντας τα αυστηρά μέτρα πρόληψης που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση.

Ασφαλής επιλογή για την αντικατάσταση των ζωντανών προγραμμάτων είναι οι ταινίες, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη στο πρόγραμμα τόσο της ιδιωτικής όσο και της δημόσιας τηλεόρασης.

Την τιμητική τους, ως είθισται, έχουν οι ελληνικές ταινίες. Στις 20:00 ο Alpha θα προλάβει την ταινία «Ο Εξυπνάκιας», με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον ρόλο του πρωταγωνιστή. Την ίδια συνταγή ακολουθεί στις 20:45 και ο ANT1 με την περίφημη ταινία «Η κόρη μου σοσιαλίστρια».

Ένα τέταρτο μετά μέσα από τη συχνότητα του Open TV το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την επίσης ελληνική ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».

Για τους φίλους των ξένων ταινιών το STAR τις 17:00 θα προβάλει την αστυνομική κομεντί «Ντουέτο εν δράσει» με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ, ενώ ρομαντική κομεντί θα προβάλει ο Alpha στις 22:00. Ο λόγος για την «Η Έλεν εκπαιδεύεται».

Όσον αφορά τους μικρούς μας φίλους το Mega στις 21:00 θα δείξει το παιδικό «the emoji movie», ενώ το Star την «Μπλαρίνα και ο μικρός κλέφτης».

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.