Νetflix: Το teaser του τέταρτου κύκλου της σειράς La Casa De Papel (vid)

To Νetflix κυκλοφόρησε το teaser του τέταρτου κύκλου της σειράς La Casa De Papel που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου 2020. Δείτε το.

Νetflix: Το teaser του τέταρτου κύκλου της σειράς La Casa De Papel (vid)

O «Καθηγητής», η «Τόκιο» και οι υπόλοιποι ήρωες του «La Casa De Papel» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη στις 3 Απριλίου με την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς.

Μυστήριο παραμένει η τύχη της Ναϊρόμπι, η οποία, υπενθυμίζουμε πως, στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, με πολλούς τηλεθεατές να πιστεύουν πως έχει όντως χάσει τη ζωή της.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017.

To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017. Η σειρά μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε η δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του και πήρε το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Tο Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, όπως και ο πρώτος. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα, ο τρίτος κύκλος της σειράς, ξεκινώντας από το πρώτο μέρος.

Kαι τώρα είμαστε εν αναμονή της προβολής του τέταρτου κύκλου, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στις 3 Απριλίου 2020.

Δείτε το επίσημo teaser της σειράς