Cοsmote Tv δωρεάν όσο #Μένουμε σπίτι: Στο YouTube πρόγραμμα του History Channel (vid)

H Cοsmote Tv μεταδίδει από το κανάλι της στο Youtube πρόγραμμα του History Channel για το διάστημα που  #Μένουμε σπίτι

Cοsmote Tv δωρεάν όσο #Μένουμε σπίτι: Στο YouTube πρόγραμμα του History Channel (vid)

Στο πλαίσιο της κίνησης της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της ψυχαγωγίας και της εργασίας των πολιτών από το σπίτι η Cοsmote Tv αποφάσισε να προσφέρει πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020, το COSMOTE HISTORY HD @YouTube, με ξεχωριστή ροή 24ωρης διάρκειας, θα μεταδίδει σε υψηλή ευκρίνεια επιλεγμένα ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, καθώς και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Κορονοϊός: Η Cosmote ανακοίνωσε δωρεάν υπηρεσίες για 30 ημέρες

Το κανάλι αναφέρει στην ανακοίνωση του

Με θεματολογία γύρω από ιστορικά θέματα, σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας, τόπους και παραδόσεις της πατρίδας μας, τα ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY HD παρουσιάζουν, μέσα από φρέσκες προσεγγίσεις, την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, θέλοντας να φέρουν τις νέες γενιές πιο κοντά στη πλούσια πολιτιστική παράδοση της χώρας μας.

«Δωρεάν NOVA, Cosmote tv, Wind Vision, Vodafone tv όσο ισχύουν τα μέτρα για κορονοϊό»

Το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD @YouTube περιλαμβάνει και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τους νέους που διαβάζουν στο σπίτι, όπως το «3 Λεπτά για την Ελληνική Γλώσσα», όπου ο καθηγητής γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, εξηγεί με απλά λόγια τον σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε ελληνικές λέξεις και εκφράσεις και σχολιάζει συνήθη γλωσσικά λάθη και το «Φράσεις με Ιστορία», όπου άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών εξηγούν τη σημασία γνωστών εκφράσεων (π.χ αποδιοπομπαίος τράγος, mea culpa, μήλον της έριδος) τις οποίες χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

Επίσης, στην εκπομπή «Λόγος - Αντίλογος» οι νέοι μπορούν να μάθουν πώς να επιχειρηματολογούν σωστά, μέσα από πραγματικά debates φοιτητών, πάνω σε σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η ευθανασία, τα κοινωνικά δίκτυα, η τεχνητή νοημοσύνη κ.ά.

Τον Απρίλιο, το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD @YouTube θα εμπλουτιστεί με νέες πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές της COSMOTE TV, όπως η σειρά ντοκιμαντέρ «Άγιο Όρος-Ψηφιακή Εποχή», για τον ανεκτίμητο πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας και το τιτάνιο έργο της ψηφιοποίησης των 2,2 εκατ. κειμήλιων, χειρόγραφων, γλυπτών, αγιογραφιών και άλλων σπάνιων αντικειμένων του Άγιου Όρους, που ανέλαβε ο Όμιλος ΟΤΕ, καθώς και άλλες εκπομπές εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Δείτε το COSMOTE HISTORY στου Youtube