Αλλαγές στο Open: Νέα ώρα για το δελτίο - Επιστρέφουν με εκπομπή Καραμέρος - Χαριτάτος

Νέα ώρα για το δελτίο του Open, επιστρέφουν με εκπομπή Καραμέρος - Χαριτάτος, προστέθηκε ο Δημήτρης Μάρκος, εκπομπή και για τη Νίκη Λυμπεράκη.

Αλλαγές στο Open: Νέα ώρα για το δελτίο - Επιστρέφουν με εκπομπή Καραμέρος - Χαριτάτος

Αλλάζει ώρα μετάδοσης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Νίκη Λυμπεράκη θα ξεκινάει μισή ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19.30. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει και η ενημερωτική εκπομπή της δημοσιογράφου, βράδυ, εβδομαδιαία, πιθανότατα κάθε Τετάρτη.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18:00 θα προηγείται η εκπομπή “Open Ελλάδα” την οποία θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, όπου ξανασυναντιούνται στα πλατό μετά από 9 χρόνια.

Ήδη από τη Δευτέρα το καθημερινό «Μεσημέρι #Yes» με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο έχει μετατραπεί σε infortainment εκπομπή, με την προσθήκη του Δημήτρη Μάρκου στο πάνελ.

Αναμένεται να γίνουν και άλλες αλλαγές καθώς ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του. Τα ποσοστά του καναλιού, δεν είναι τα αναμενόμενα, ενώ ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί. Έχουν ήδη επιλεχθεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα στο Open.

Ήδη ανακοινώθηκε η προσθήκη του Γιάννη Μπότση, ο οποίος είναι πλέον ο υπεύθυνος μυθοπλασίας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το OPEN καλωσορίζει τον Γιάννη Μπότση στην ομάδα του Προγράμματος, στη θέση του Υπεύθυνου Μυθοπλασίας. Έμπειρο στέλεχος της ιδιωτικής τηλεόρασης, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Γιάννης Μπότσης έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα σχεδιασμού της μυθοπλασίας».