La Casa de Papel: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν - Πως ξεκινά ο τέταρτος κύκλος (vids)

Η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του «La Casa de Papel» του Netflix είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 3 Απριλίου ενώ το βίντεο με το νέο τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει.

La Casa de Papel: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν - Πως ξεκινά ο τέταρτος κύκλος (vids)

O «Καθηγητής», η «Τόκιο» και οι υπόλοιποι ήρωες του «La Casa De Papel» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη στις 3 Απριλίου με την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς και το ολοκαίνουριο τρέιλερ κορυφώνει την αγωνία πριν την πρεμιέρα.

Μυστήριο παραμένει η τύχη της Ναϊρόμπι, η οποία, υπενθυμίζουμε πως, στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, με πολλούς τηλεθεατές να πιστεύουν πως έχει όντως χάσει τη ζωή της.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017.

To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.