Κύπελλο Αγγλίας: Στο MEGA οι μεγάλες μάχες των προημιτελικών

Το MEGA μεταφέρει τους τηλεθεατές στα γήπεδα της Αγγλίας για τους πιο κρίσιμους αγώνες του 5ου γύρου του Κυπέλλου, την Τρίτη και την Πέμπτη 3 και 5 Μαρτίου.

Κύπελλο Αγγλίας: Στο MEGA οι μεγάλες μάχες των προημιτελικών

Οι κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας μπαίνουν στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του μεγάλου θεσμού του Κυπέλλου. Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, την Τρίτη 3 Μαρτίου και την Πέμπτη 5 Μαρτίου, σε απευθείας μετάδοση και αποκλειστικά στο MEGA. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις.

ΤΡΙΤΗ 3/3, 21:45

Τσέλσι - Λίβερπουλ

Το μεγάλο ντέρμπι των «16», ζωντανά από το Λονδίνο. Τσέλσι και Λίβερπουλ συνθέτουν ένα παραδοσιακό ζευγάρι του Αγγλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και διεκδικούν εισιτήριο στα προημιτελικά.

Οι φιλόδοξοι γηπεδούχοι του Φρανκ Λάμπαρντ, με νεανική ομάδα, υποδέχονται τους απίθανους «κόκκινους» και επίδοξους πρωταθλητές του Γιούργκεν Κλοπ. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου φιλοξενείται στο Λονδίνο, στο παραδοσιακό Στάμφορντ Μπριτζ.

Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος. Σχολιάζει ο Αντώνης Κατσαρός.

ΠΕΜΠΤΗ 5/3, 21:45

Ντέρμπι Κάουντι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το ιστορικό Πράιντ Παρκ θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή αναμέτρηση για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, εμβληματικός αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο παλιός άσος της Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη Ντέρμπι της Championship στην 8άδα του θεσμού, κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ένα κλασικό ζευγάρι του αγγλικού ποδοσφαίρου της δεκαετίας του 1970 σε έναν αγώνα που κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός. Σχολιάζει ο Μιχάλης Τσώχος.