Και η Κέιτ Μπλάνσετ σε σειρά στο Netflix (vid)

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα πρωταγωνιστεί στην αυστραλέζικη σειρά «Stateless»

Και η Κέιτ Μπλάνσετ σε σειρά στο Netflix (vid)

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα κάνει κι αυτή την εμφάνισή της στο Netflix, με τη σειρά «Stateless». Πρόκειται για αυστραλέζικη τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων που συνυπογράφουν η Κέιτ Μπλάνσετ (ως παραγωγός και πρωταγωνίστρια), η Ελίζ ΜακΚρίντι και ο Τόνι Εϊρς. Η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της την 1η Μαρτίου στο ABC της Αυστραλίας, αλλά μόλις αγοράστηκε από το Netflix που αναλαμβάνει την παγκόσμια διανομή του σε όλο τον κόσμο, μέσα στη χρονιά.

Στο «Stateless» θα συμπρωταγωνιστούν, μαζί με την Κέιτ Μπλάνσετ, οι Ιβόν Στραχόφσκι, Τζέι Κόρτνεϊ, Ασερ Κέντι, Φεϊσάλ Μπάζι, Ντόμινικ Γουέστ και η πρωτοεμφανιζόμενη Σοράγια Χεϊνταρί.

Το «Stateless» παρακολουθεί παράλληλα τέσσερις ήρωες - αεροσυνοδός, νεαρός πατέρας τριών παιδιών, πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, φιλόδοξος γραφειοκράτης - που έχουν εγκλωβιστεί σ' ένα διαβόητο κέντρο μεταγωγών μεταναστών. Ο κάθε ήρωας έχει ν' αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες της ασφάλειας και του ελέγχου από μια διαφορετική οπτική γωνία, που οι δημιουργοί της σειράς ελπίζουν ότι θα προσφέρουν μια επίκαιρη ματιά στα ζητήματα που απασχολούν όλες τις χώρες του κόσμου. Το «Stateless» προετοιμαζόταν για πέντε χρόνια κι η έμπνευσή του ήταν η Γερμανίδα Κορνέλια Ράου, μόνιμος κάτοικος της Αυστραλίας, που φυλακίστηκε παράνομα το 2004.