Η δεύτερη σεζόν του «The Witcher» ξεκίνησε γυρίσματα με... άρωμα Game of Thrones

Το Netflix ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του «The Witcher», στην οποία θα λάβουν μέρος και ηθοποιοί από το Game of Thrones.

Η δεύτερη σεζόν του «The Witcher» ξεκίνησε γυρίσματα με... άρωμα Game of Thrones

Δυο μόλις μήνες μετά την πρεμιέρα του «Witcher» στο Netflix, το κανάλι ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στη Μεγάλη Βρετανία, με προγραμματισμένη πρεμιέρα μέσα στο 2021. Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει στον ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια, γνωστού κι ως Γητευτή, και τον ακολουθούν η Ανια Τσαλότρα στον ρόλο της μάγισσας Γιένεφερ, η Φρέγια Αλαν στον ρόλο της πριγκίπισσας Σίρι και ο Τζόι Μπάτεϊ στον ρόλο του αγαπημένου σε όλους βάρδου Τζάσκιερ.

Και όπως είναι φυσικό με την δεύτερη σεζόν το καστ μεγαλώνει. Ετσι, μαζί τους θα κάνουν και την εμφάνισή τους και κάποιοι καινούργιοι χαρακτήρες όπως ο Κρίστοφερ Χιβτζου, ο Τόρμουντ από το «Game of Thrones», στον ρόλο του Νίβελεν – ενός καταραμένου άντρα ο οποίος ζει στο δάσος κοντά στη Μούριβελ της Ρεντάνια, ο Γιάσεν Ατούρ στον ρόλο του Κόεν, η Αγκνες Μπιόρν στον ρόλο της Βαρίνα, ο Πολ Μπούλιον στον ρόλο του Λάμπερτ, ο Θιού Ερστεντ Ρασμούσεν στον ρόλο του Εσκελ, η Αΐσα Φαμπίεν Ρος στον ρόλο της Λήδια και η Μέσια Σίμσον στον ρόλο της Φραντσέσκα

Πάρα τις αρκετά μέτριες κριτικές η σειρά κατάφερε να γίνει αρκετά δημοφιλής στο κοινό, κυρίως λόγω των αρκετά θετικών σχολίων από στόμα σε στόμα που είχε από τους φανς. Η showrunner της σειράς Λόρεν Σμιντ Χίσριτς υποσχέθηκε πως η δεύτερη σεζόν θα διορθώσει μερικά από τα πιο σημαντικά λάθη της πρώτης, όπως το ότι αυτή την φορά θα ακολουθεί μια συνεχή χρονική ροή και δεν θα πηδάει από τη μια χρονική περίοδο στην άλλη, ανάμεσα σε άλλα.

«Η αντίδραση [των φανς] στην πρώτη σεζόν του “The Witcher” ανεβάζει αρκετά τον πήχη όσο αφορά τα νέα ταλέντα που θα προστεθούν στο καστ της δεύτερης σεζόν. Η Σόφι Χόλαντ και οι συνεργάτες της στο κάστινγκ βρήκαν για άλλη μια φορά τους καλύτερους ηθοποιούς για να ενσαρκώσουν αυτούς τους χαρακτήρες και με τα χέρια αυτών των καταξιωμένων σκηνοθετών είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι για να δούμε το πως θα ζωντανέψουν αυτές τις ιστορίες», δήλωσε η Χίσριτς.

Η δεύτερη σεζόν του «The Witcher» μπορεί να αργεί ακόμα, αλλά ως τότε εμείς ακούμε στο repeat το πιο πιασάρικο τραγούδι από την πρώτη σεζόν, το «Toss a Coin to Your Witcher» από τον βάρδο Τζάσκιερ.

Πηγή: flix