Netflix: Πρωτομαγιάτικο στεφάνι κρεμά το "Hollywood" του Ryan Murphy στο Netflix

Την Εργατική Πρωτομαγιά το Netflix μας πάει "Hollywood". Η μίνι-σειρά θα αποτελείται από επτά επεισόδια και θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα ηθοποιών και σκηνοθετών που προσπαθούν να δουλέψουν στο Χόλιγουντ μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Netflix: Πρωτομαγιάτικο στεφάνι κρεμά το "Hollywood" του Ryan Murphy στο Netflix

Την Πρωτομαγιά έρχεται η νέα σειρά του Ryan Murphy στο Netflix, "Hollywood". Η μίνι-σειρά θα αποτελείται από επτά επεισόδια και θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα ηθοποιών και σκηνοθετών που προσπαθούν να δουλέψουν στο Χόλιγουντ μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πρωταγωνιστούν οι David Corenswet, Darren Criss, Samara Weaving, Jim Parsons, Dylan McDermott, Holland Taylor, Patti LuPone, Mira Sorvino και Rob Reiner. Η σύνοψη αναφέρει ότι θα δούμε την 'κακομεταχείριση' των νέων, όσον αφορά την καταγωγή και το φύλο τους, καθώς εξερευνάμε το πώς θα ήταν η βιομηχανία του θεάματος αν ξεπερασμένες δυνάμεις είχαν λυθεί.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Ο Murphy έγραψε το σενάριο με την Janet Mock του "Pose" και τον συν-δημιουργό του "Glee", Ian Brennan. Η Mock έχει αναλάβει και τα σκηνοθετικά ηνία της σειράς. Το "Hollywood" είναι μία από τις σειρές που φέρνει ο Murphy υπό το πενταετές συμβόλαιο των $300 εκ. που υπέγραψε με τη συνδρομητική υπηρεσία το 2018. Λέγεται πως ετοιμάζει δέκα νέα projects, μεταξύ άλλων τα "The Prom" με τους Meryl Streep, James Corden και Nicole Kidman και το "The Boys in the Band", στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Jim Parsons, Matt Bomer και Zachary Quinto. Συνολικά, αναμένουμε να δούμε τρία ντοκιμαντέρ, τέσσερις τηλεοπτικές σειρές και τρεις ταινίες του δημιουργού.

O Murphy είναι γνωστός για τη δημιουργία των σειρών "Nip/Tuck" (2003–2010), "American Horror Story", "American Crime Story", "Feud", "9-1-1" και "Pose". Έχει σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Elizabeth Gilbert, "Eat, Pray, Love" (2010) και το "The Normal Heart" (2014), το οποίο κέρδισε Βραβείο Emmy για Καλύτερη Ταινία για την Τηλεόραση, Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Matt Bomer και Βραβείο SAG Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον Mark Ruffalo. Άλλοι πρωταγωνιστές στην ταινία ήταν οι Taylor Kitsch, Jim Parsons, Alfred Molina, Joe Mantello, Jonathan Groff και Julia Roberts.

Πηγή: IGN Greece.