Η σεναριογράφος των «Άγριων Μελισσών» αποκάλυψε πως βγήκε το όνομα στης σειράς (vid)

Η σεναριογράφος της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» Μελίνα Τσαμπάνη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το πως σκέφτηκε το όνομα της σειράς.

Η σεναριογράφος των «Άγριων Μελισσών» αποκάλυψε πως βγήκε το όνομα στης σειράς (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωϊνό» παραχώρησε η σεναριογράφος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Μελίνα Τσαμπάνη και προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με το γιατί ονομάστηκε έτσι η σειρά.

Η Τσαμπάνη δήλωσε:

«Ήμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας και βρεθήκαμε να μιλάμε για το πως θα ήταν μια ιστορία με τρεις αδελφές που μένουν μόνες τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Μια ιστορία που θα έμοιαζε λίγο με τα παλιά γουέστερν, για μια εβδομαδιαία σειρά που θα ήταν τοποθετημένη στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ακόμα πιο παλιά από τις Άγριες Μέλισσες. Μετά ήρθε η ιδέα του Τζώρτζη Ποφάντη που είπε θα ήθελα να εντάξω ένα καθημερινό εποχής.

Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που είχαν φωλιάσει σφήκες. Ψάχναμε τίτλο, φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με τις λεύκες, με τις τρεις αδερφές και δεν μας ικανοποιούσε κάτι. Ήρθε ο άνθρωπος που θα έκανε απεντόμωση και μας είπε ότι οι σφήκες αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί και θυμούνται αν τις πειράξεις. Και κάπως έτσι βγήκαν οι Άγριες Μέλισσες»

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γυριστεί τρίτος κύκλος:

«Τώρα που με ρωτάς θα σου πω όχι. Να πάμε τη δεύτερη με το καλό, να δούμε τι γίνεται στο Διαφάνι, αλλά νομίζω ότι κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί»