Mega: Τα νέα πρόσωπα στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη - Ποιοι αναλαμβάνουν εκπομπές

Τα ονόματα που θα παρουσιάσουν τις εκπομπές του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Mega: Τα νέα πρόσωπα στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη - Ποιοι αναλαμβάνουν εκπομπές

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προσπάθεια για την επαναλειτουργία του Mega. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των διαδικαστικών για τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος (ταινιοθήκη, σήμα Mega, αρχείο ειδήσεων Mega) και στη συνέχεια να βγει το πρόγραμμα του Mega, ως τις αρχές Φεβρουαρίου από την αδειοδοτημένης Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, σε όλη τη χώρα, επίγεια από τη Digea και δορυφορικά από τη Nova και την Cosmote TV.

Το κανάλι θα επιχειρήσει να θυμίσει το Mega της καλής εποχής, με έμφαση στην ψυχαγωγία, αλλάζοντας όμως τα περισσότερα από τα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα, όπου επικεφαλής είναι ο Σταμάτης Μαλέλης.

MEGA: Ο Καπουτζίδης στο κανάλι του Μαρινάκη με αθλητική εκπομπή!

Οι τόνοι που εκπέμπουν οι ιθύνοντες του καναλιού είναι χαμηλοί με δεδομένο πως το κοινό του Mega έχει μετακινηθεί σε άλλους σταθμούς, ενώ την ίδια ώρα η νέα γενιά παρακολουθεί επιλεγμένα τηλεοπτικά προγράμματα μέσα από ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα και όχι από την τηλεοπτική συσκευή.

Σύμφωνα με τις typologies, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, την ιστορική «Κοινωνία Ώρα Mega» θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης ο οποίος μετακινήθηκε από τον Σκάι και ο Ντίνος Σιωμόπουλος , μαζί ενδεχομένως με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Για την θέση του πολιτικού σχολιαστή που κατείχε στο Mega ο Γιάννης Σαραντάκος ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Νίκου Φελέκη («Επενδυτής»). Το ενημερωτικό δίωρο που θα ακολουθεί θα παρουσιάζουν ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Τι... τρέχει με την «Ανατροπή»

Πάντως σύμφωνα με τη Reallife, εκτός προγράμματος είναι το πιθανότερο πως θα μείνει τελικά η εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Δεν θα περιληφθεί στο αρχικό πρόγραμμα του Mega, αλλά εξετάζεται για τον Σεπτέμβριο.

Ενδεικτικά είναι ότι, ενώ οι περισσότερες εκπομπές βρίσκονται σε τελικό στάδιο προετοιμασίας, κάποιες μάλιστα κάνοντας ήδη και προσομοιώσεις κανονικής μετάδοσης, καμία προετοιμασία δεν έχει γίνει για την «Ανατροπή». Η οριστική απόφαση για την εκπομπή θα ληφθεί σε συνάντηση που εκκρεμεί μεταξύ της διοίκησης του καναλιού και του Γ. Πρετεντέρη, ο οποίος, πάντως όπως έχει προαναγγείλει στον αέρα του One την ημέρα του πλειστηριασμού του Mega, Θα δώσει το «παρών» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με σχόλια

Μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η ψυχαγωγία με ελληνικές σειρές από την ταινιοθήκη του Mega και ξένο πρόγραμμα. Το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή μαζί με τη Ελένη Καλογεροπούλου και τον εκδότη του «Φιλελεύθερου» Θανάση Μαυρίδη, όπως έκαναν και στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ. Στις διεθνείς ειδήσεις θα είναι ο Στρατής Αγγελής, με προϋπηρεσία στο Mega και στην «Αυγή».

Το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει τις καθημερινές, στις 8.00 το βράδυ η Δώρα Αναγνωστοπούλου, πρώην παρουσιάστρια στην ΕΡΤ και στη ΝΕΡΙΤ. Πολύ καλές εντυπώσεις στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου έχει αφήσει η Ράνια Τζίμα, η οποία δείχνει να έχει τη δυνατότητα να κάνει και περισσότερα πράγματα στον τομέα αυτό.