Πρωτοχρονιά: Τι θα παίξουν τα κανάλια στην αλλαγή του χρόνου

Πώς θα βρει το 2020 τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης. Το πρόγραμμα των ANT1, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ALPHA

Πρωτοχρονιά: Τι θα παίξουν τα κανάλια στην αλλαγή του χρόνου

Εορταστικό πρόγραμμα για να υποδεχτούν το νέο έτος 2020 έχουν ετοιμάσει τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης.

ΑΝΤ1: Στις 20.45, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το «Καφέ της Χαράς». Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών. Στις 21.45, το κανάλι έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό επεισόδιο του «Πέτα τη φριτέζα» με το οποίο θα υποδεχτεί το 2020. Τα πρόσωπα της σειράς, μαζί με δημοφιλείς τραγουδιστές, θα συνθέσουν ένα χαρούμενο τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο αισιοδοξία στη νέα χρονιά.

ΣΚΑΪ: Εορταστικό «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στις 21.00. Ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται οκτώ πρόσωπα από τον ΣΚΑΪ που παίζουν για καλό σκοπό. Το κανάλι του Φαλήρου θα κάνει ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με το «Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαπδόπουλο.

Star: Με ταινία σκοπεύει να αλλάξει τον χρόνο το κανάλι. Πρόκειται για το «A Bad Moms Christmas»: Η Έιμι, η Κάρλα και η Κίκι Κι έχουν αυτά τα Χριστούγεννα μια δύσκολη αποστολή: να δημιουργήσουν τις τέλειες γιορτές για τις οικογένειές τους δεν ενώ ταυτόχρονα φιλοξενούν τις δικές τους μαμάδες. Στο τέλος αυτής της τρελής διαδρομής, οι μαμάδες θα επαναπροσδιορίσουν τι είναι τελικά οι τέλειες γιορτές και θα αποκτήσουν στενότερη σχέση με τις μητέρες τους... Στις 1.30 θα ακολουθήσει live μετάδοση του μουσικού προγράμματος από το Club 22. Τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης.

Alpha: Στις 22.50, θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Θησαυρός», του Στράτου Μαρκίδη μας προδιαθέτει κατάλληλα για την έλευση του νέου έτους, αφού τα πρώτα λεπτά του 2020 θα είναι γεμάτα γέλιο και χρήματα. Μία μόλις ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, «Ο Άγιος Βασίλης μου», κάνει ποδαρικό στο 2020 για να μας θυμίσει ότι καμιά φορά για να πιστέψουμε στα παραμύθια, πρέπει να τα δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι.

Open TV: Την αλλαγή του χρόνου θα κάνει ο Νίκος Κοκλώνης με ένα φαντασμαγορικό σόου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 21.45. Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα έχει το… X FACTOR καθώς με την αλλαγή της χρονιάς θα δούμε τον μεγάλο νικητή του μουσικού talent show, Γιάννη Γρόση, σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τη Δέσποινα Βανδή. Ο Μανούσος Μανουσάκης και οι πρωταγωνιστές της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» μοιράζονται σχέδια και ευχές για το 2020. Η Κατερίνα Ζαρίφη και οι συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση «Η Σκούπα» βάζουν τα δυνατά τους σε μία δοκιμασία γνώσεων με σκοπό να ενισχύσουν το σωματείο ΠΝΟΗ. Το «ρόδι» στο OPEN New Year μαζί με τον οικοδεσπότη Νίκο Κοκλώνη θα σπάσει η Μαρίνα Πατούλη.

Πηγή: topontiki.gr