Τελικός GNTM 2: Φιάσκο με... δυο νικήτριες, χαμός στο twitter (pics,vid)

Σε φιάσκο κατέληξε ο τελικός του GNTM  το οποίο ανέδειξε τελικά δυο νικήτριες χωρίς να λάβει υπόψιν την ψηφοφορία του κοινού η οποία θα μπορούσε να βγάλει ξεκάθαρη μια κοπέλα.

Τελικός GNTM 2: Φιάσκο με... δυο νικήτριες, χαμός στο twitter (pics,vid)

Ένα απροσδόκητο φινάλε είχε ο τελικός του GNTM το βράδυ της Πέμπτης, καθώς υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή κι εκεί που περιμέναμε τη μία και μοναδική νικήτρια, η Βίκυ Καγιά έδωσε τον τίτλο σε δύο!

Ο λόγος για την Άννα Μαρία και την Κάτια οι οποίες είχαν ισοβαθμήσει από τη βαθμολογία των κριτών και περίμεναν την ψηφοφορία του κοινού η οποία θα διαμόρφωνε και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δε συνέβη, καθώς το σύστημα έπεσε -όπως τόνισε η Βίκυ Καγιά από τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού- με αποτέλεσμα η διαδικασία της ψηφοφορίας να ακυρωθεί. Συνέπεια ήταν οι νικήτριες να είναι και οι δυο κοπέλες που συγκέντρωσαν την ίδια βαθμολογία οι οποίες θα μοιραστούν και το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες στις τρεις δοκιμασίες του τελικού του GNTM διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πρώτη: Άννα Μαρία 40, Κέισι 35, Κάτια 36

Δεύτερη: Άννα Μαρία 33, Κέισι 37, Κάτια 38

Τρίτη: Άννα Μαρία 39, Κέισι 36, Κάτια 38

Συνολική βαθμολογία από τις δοκιμασίες: Άννα Μαρία 112, Κάτια 112, Κέισι 108

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος ξάφνιασε τους πάντες, ενώ εξαγρίωσε τους χρήστες του Twitter οι οποίοι μίλησαν για στημένο παιχνίδι και για απαράδεκτη ακύρωση της ψήφου του κοινού.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr