Football Stories: Συνάντηση με τον Ρεχάγκελ

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 που ταξιδεύει στα γήπεδα του κόσμου συλλέγοντας πληροφορίες για τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι θα βρεθεί στη Γερμανία για το ματς Σάλκε - Ντόρτμουντ.

Football Stories: Συνάντηση με τον Ρεχάγκελ

Οι δύο παρουσιαστές θα συναντήσουν τον πρωτομάστορα της κατάκτησης του Euro 2004 από την Ελλάδα, Όττο Ρεχάγκελ.

Η ενημέρωση του ΑΝΤ!, αναφέρει:

«Σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο, οι Γερμανοί μπουκμέικερς αποφάσιζαν τις στοιχηματικές αποδόσεις του πλανήτη. “Χανς, 14 χρόνια έχει να έρθει το Σάλκε – Ντόρτμουντ 0-0, κάτι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτο.” σκέφτηκε ο Φέλιξ τρίβοντας νευρικά τα χέρια του.

“Ίσως και να έχω τη λύση’’, απάντησε διστακτικά ο Χανς, κερδίζοντας την προσοχή των υπολοίπων..

‘’Ξέρω για ένα δίδυμο Ελλήνων, που όπου πάνε φέρνουν μαζί τους το 0-0’’.

Και κάπως έτσι, το δίδυμο του Football Stories προσγειώνεται στην κοιλάδα του Ρουρ, στέλνοντας συνεπέστατα στον κουβά, τον μισό πλανήτη! Το ταξίδι, αυτή τη φορά περιλαμβάνει την περιήγηση στην κοιλάδα του Ρουρ, η οποία φιλοξενεί το ομώνυμο ντέρμπι, καθώς και την εξερεύνηση κάθε πτυχής του γερμανικού ποδοσφαίρου: Γκελζενκίρχεν και Ντόρτμουντ, γενέτειρες των Σάλκε και Ντόρτμουντ αντίστοιχα, αποτελούν δύο παραδοσιακά εργατικές περιοχές της βαριάς γερμανικής βιομηχανίας, όπου το ποδόσφαιρο άνθισε ώς η μόνη διέξοδος από μια ζωή μέσα στο κάρβουνο και στο ατσάλι!

Ο Άγγελος κι ο Γιώργος, αρχικά, θα μιλήσουν με τον μεγάλο Όττο Ρεχάγκελ που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις, σε μια μοναδική συνέντευξη για τον άνθρωπο πίσω από τον μύθο του “Όθωνα”. Έπειτα, θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία των οργανωμένων οπαδών της Ντόρτμουντ, στον σύνδεσμο των πιο φανατικών της ομάδας, των Ντεσπεράντος! Ακόμα, θα περιπλανηθούν σε όλο το Γκελζενκίρχεν μαζί με τον πιο ρομαντικό οπαδό της Σάλκε, σε κάθε σημείο – σταθμό της ομάδας: από το πρώτο, ξύλινο γήπεδο της ομάδας, μέχρι το νεκροταφείο που φιλοξενεί μόνο τους “αιώνια” πιστούς οπαδούς της!

Τέλος, θα βρεθούν μέσα στο εμβληματικό Veltins Arena, για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχει να προσφέρει η Γερμανία, αλλά και για να τεστάρουν, για άλλη μια φορά τη δύναμη της κατάρας του 0-0 του Football Stories»!