Το Homeland επιστρέφει για 8η σεζόν και αυτό είναι το τρέιλερ της σειράς (vid)

Μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας, το Homeland, επιστρέφει τον Φεβρουάριο του 2020 για την τελευταία του σεζόν. Αυτό είναι το τρέιλερ. Θα μεταδοθεί από το Netflix. 

Το Homeland επιστρέφει για 8η σεζόν και αυτό είναι το τρέιλερ της σειράς (vid)

Η σειρά που σε κρατά στην οθόνη 7 σεζόν τώρα, το Homeland, μία από τις καλύτερες της δεκαετίας, επιστρέφει στο Netflix στις 9 Φεβρουαρίου του 2020 για να σε καθηλώσει για μία τελευταία φορά. Στον όγδοο κύκλο θα δούμε την Carrie Mathison (Claire Danes) να παλεύει με τις μνήμες όσων έζησε στην ρώσικη φυλακή.

Ο Saul έχει αναλάβει τη θέση του Εθνικού Συμβούλου Ασφαλείας για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ralph Warner (Beau Bridges), του οποίου η προτεραιότητα είναι να τελειώσει ο πόλεμος στο Αφγανιστάν.

Ο Saul πρέπει να διαπραγματευτεί με τους Ταλιμπάν και αναγκάζει την Carrie, η οποία δεν έχει γιατρευτεί πλήρως ακόμα, να ταξιδέψει μαζί του στο στόμα του λύκου για ακόμα μία φορά. Πρωταγωνιστές θα είναι οι γνωστοί, Maury Sterling, Linus Roache και Costa Ronin.

Οι Nimrat Kaur και Numan Acar θα επιστρέψουν για την τελευταία σεζόν, ενώ ο Hugh Dancy θα ενσαρκώσει τον John Zabel, έναν σύμβουλο του Προέδρου των ΗΠΑ σχετικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας, ο οποίος θα είναι και ο ισχυρός αντίπαλος του Saul Berenson (Mandy Patinkin).