«The Witcher»: Έρχεται το Game of Thrones του Netflix

Στις 20 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει από το Netflix το «Τhe Witcher», η δική του δουλειά επιστημονικής φαντασίας επιπέδου Game of Thrones. Βασίζεται στην ομώνυμη σειρά των βιβλίων φαντασίας του Πολωνού συγγραφέα Αντρέι Σαπκόβσκι.

«The Witcher»: Έρχεται το Game of Thrones του Netflix

«The Witcher» το λένε και το προορίζει το Netflix ως ηχηρή απάντηση στην τρανή επιτυχία του «Game of Thrones» του HBO. Και από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις, φαίνεται πως θα είναι κάτι δυνατό! Αν θα γίνει φαινόμενο, θα το δούμε από τις 20 Δεκεμβρίου.

Το μείγμα της επιτυχίας είναι πάντως εδώ: σεξ, βία και πολιτική ίντριγκα. Συν πανάκριβα ειδικά εφέ. Εδώ έχουμε Λευκό Λύκο, Γιένεφερ και πριγκίπισσα Σίρι, καθώς η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά των 5 βιβλίων φαντασίας του Πολωνού συγγραφέα Αντρέι Σαπκόβσκι.

Σύμφωνα με το Netflix, το «Witcher» (ή «Ο Γητευτής» όπως είναι γνωστός στα ελληνικά), θα αφηγηθεί τις περιπέτειες του Γκέραλτ της Ρίβια, ενός μοναχικού κυνηγού τεράτων που παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι αναμφίβολα πιο μοχθηροί από τα τέρατα που κυνηγά.

Μέσα σε όλα, το πεπρωμένο, που τον φέρνει κοντά με μια πανίσχυρη μάγισσα και μια πριγκίπισσα με ένα θανάσιμο μυστικό, σε ένα οδοιπορικό στην Κόλαση την ίδια.

Όπως είναι γνωστό, η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Και καθώς οι συγκρίσεις με το «Game of Thrones» έχουν νόημα, τα 4 από αυτά (και ο πιλότος) είναι σκηνοθετημένα από τον Αλίκ Σακχάροβ, τον σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας του «Game of Thrones».

Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανήκει δικαιωματικά στον σύγχρονο «Superman», Χένρι Καβίλ, που θα ενσαρκώσει τον Γκέραλτ ή αλλιώς Λευκό Λύκο.

Αν θα γίνει το επόμενο μεγάλο saga, μένει να φανεί. Το Netflix στοιχηματίζει πάντως υπέρ του, καθώς το «Game of Thrones» είναι πια εκτός κάδρου και η όρεξη του κοινού τεράστια…