One Channel: Νέα ημερομηνία για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση θα εκπέμψει τελικά το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ποια είναι η νέα ημερομηνία και όλα τα τελευταία νέα για τις εκπομπές που ετοιμάζονται. 

One Channel: Νέα ημερομηνία για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στις 18 Νοεμβρίου τελικά θα εκπέμψει Πανελλαδικά το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One Channel.

Τις τελευταίες ημέρες οι διεργασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα έχουν πάρε κυριολεκτικά «φωτιά» και άπαντες έχουν εστιάσει σε κάποια τεχνικά θέματα που πρέπει να λυθούν ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα.

Στο ΟΝΕ ΤV μετά από 27 χρόνια στον ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fosonline, από αύριο, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου σε καθημερινή βάση θα γίνονται πρόβες για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει δοκιμαστικά για όλες τις ζωντανές εκπομπές που θα προβάλλονται.

One Tv: Το πρόγραμμα του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις αρχές Νοεμβρίου θα γνωρίζουμε αν ο κ. Μαρινάκης θα αποκτήσει τελικά την ταινιοθήκη του MEGA. Εφόσον συμβεί αυτό, το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί και δεν θα είναι καθαρά ειδησεογραφικό. Αντίθετα θα προβάλλει σειρές που στο παρελθόν είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία μέσω της συχνότητας του MEGA Channel, ενώ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει θα προβάλλονται σε επανάληψη και αγώνες του Ολυμπιακού τόσο για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όσο και για το μπάσκετ όπου οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται μόνο στην Euroleague.