Τα football stories στην πόλη του Εσκομπάρ!

Στην Κολομβία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Μεντεγίν, εκεί όπου έζησε και πέθανε ο Πάμπλο Εσκομπάρ ταξιδεύει αυτή την Τρίτη, 22/10 η εκπομπή Football Stories.

Τα football stories στην πόλη του Εσκομπάρ!

Στο νέο επεισόδιο «Football Stories», ο Άγγελος Γιακουμίδης και ο Γιώργος Λέντζας ερευνούν την εμπλοκή του ποδοσφαίρου στον κόσμο των ναρκωτικών με μια σειρά από ιστορίες για την εμμονή του Εσκομπάρ με την μεγάλη ομάδα της πόλης, Ατλέτικο Νασιονάλ και με την Εθνική Κολομβίας, αλλά και το ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του ανερχόμενου αστέρα του κολομβιανού ποδοσφαίρου, Αντρές Εσκομπάρ. Στη συνέχεια, θα ανακαλύψουν τη «βγαλμένη από το Χόλιγουντ» ιστορία του Ρόμπερτ Ζέα, του πρώην εκτελεστή των καρτέλ που αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του, μετά από δεκάδες εκτελέσεις, ιδρύοντας μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Τέλος, ο Γιώργος και ο Άγγελος θα μας παρουσιάσουν και τη σημερινή, υποδειγματική εικόνα της πόλης του Μεντεγίν, η οποία έχει καταφέρει να κάνει τρομακτικά άλματα προόδου χάρη σε συντονισμένες κινήσεις μελών ολόκληρης της κοινωνίας, είτε από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα είτε από τους επίσημους φορείς της πόλης.

«Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη. Κάθε Τρίτη στις 23:45 στον ΑΝΤ1.