H επιστροφή των Peaky Blinders για την 5η σεζόν στο Netflix

Στις 4 Οκτωβρίου επιστρέφει η περίφημη σειρά Peaky Blinders για την 5η σεζόν της στο Netflix, η οποία θα εξελιχθεί σε 6 επεισόδια. 

H επιστροφή των Peaky Blinders για την 5η σεζόν στο Netflix

Με την 5η σεζόν του Peaky Blinders να ολοκληρώνεται στο BBC One, έρχεται η ώρα της διεθνούς διανομής της διάσημης σειράς μέσω του Netflix. Για αυτό και ο streaming κολοσσός γνωρίζοντας πόσο μεγάλη απήχηση έχει στο Ευρωπαϊκό κυρίως αλλά και στο παγκόσμιo κοινό η συμμορία του Cillian Murphy, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer.

Αν και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ως προς τα πλάνα του σε σημείο που ταλαντεύεται πάνω στην λεπτή γραμμή των spoilers, θέλει να διαφημίσει κυρίως πως η νεότερη σεζόν έρχεται και είναι πιο Peaky Blinders από κάθε άλλη φορά.

Το κυριότερο είναι πως για πρώτη φορά το Peaky Blinders γυρίστηκε σε 4K και HDR και θα υποστηρίζει και το Dolby Vision πρότυπο ανάλογα τη συσκευή ή τη Smart TV σας. Όλα τα 6 επεισόδια της νέας σεζόν σκηνοθέτησε ο Anthony Byrne.

Το Peaky Blinders Season 5 θα γίνει διαθέσιμο στις 4 Οκτωβρίου στο Netflix. Ο Τόμας Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) αναλαμβάνει νέα αρμοδιότητα ως βουλευτής στην πέμπτη σεζόν του Peaky Blinders. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με έναν φαινομενικά επικίνδυνο αντίπαλο, αλλά και μια συμμορία ανδρών εκτός Βουλής που απειλούν εκείνων και τους ανθρώπους γύρω του. Πρόκειται για μια «σκοτεινή» σεζόν γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, βία και στιγμές αγωνίας.

Πηγή: unboxholics