Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία προβολής της 5ης σεζόν!

Είδαμε το τρέιλερ, μάθαμε για το Φεστιβάλ αφιέρωμα στη σειρά αλλά δεν γνωρίζαμε ημερομηνία. Όλα άλλαξαν χθες το βράδυ όταν μας δόθηκε επιτέλους αυτή η ημερομηνία.

Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία προβολής της 5ης σεζόν!

Κάναμε υπομονή σχεδόν 2 χρόνια και όπως όλα δείχνουν, άξιζε την αναμονή μας.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ του 5ου κύκλου και ομολογουμένως είναι ότι καλύτερο έχουμε δει. Όπως είδαμε από το τρέιλερ ο Tommy όντας πλέον Βουλευτής, θα ανακαλύψει ότι οι μαφιόζοι που έχει συνηθίσει να συναναστρέφεται και να πολεμά, δεν είναι τίποτα μπροστά στη «φάρα» των πολιτικών.

Η νέα σεζόν ξεκινά μετά το κραχ της Wall Street, το 1929, με την οικογένεια Shelby να έχει επηρεαστεί αρκετά. Με τη νόμιμη περιουσία να έχει δεσμευθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, οι αγαπημένοι μας ήρωες θα ξαναγυρίσουν στην παρανομία. Μέσα σε αυτό το δίλημμα, θα έρθει ένας ανερχόμενος πολιτικός - νέα προσθήκη στο καστ ο Sam Claflin που θα τον υποδυθεί - να μοιραστεί με τον Thomas το τολμηρό του σχέδιο για το μέλλον της Βρετανίας.

Το αν θα υποκύψει ο Cillian Murphy στις σειρήνες του χαρισματικού πολιτικού, θα καθορίσει το μέλλον και της οικογένειάς του και ολόκληρου του έθνους.

Όλα αυτά θα ζωντανέψουν στις Βρετανικές οθόνες, την Κυριακή 25 Αυγούστου, όπου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο από το κανάλι του BBC One. Δυστυχώς οι υπόλοιποι, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα μέχρι να τελειώσει η προβολή και των 6 επεισοδίων και έπειτα να περάσουν στη συχνότητα του Netflix.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της σειράς, αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής, αφού όπως υποστηρίζει ο ίδιος, οι τηλεθεατές θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Αν σας λείπει η σειρά και αναμένετε με αγωνία την προβολή της, πάρτε μια γεύση εδώ: