Στη Nova το γαλλικό Σούπερ Καπ Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν και η πρεμιέρα της Eredivisie

Η Novasports έχει αναλάβει την μετάδοση τόσο της πρεμιέρας της Eredivisie, όσο και του Σούπερ Καπ Γαλλίας. 

Στη Nova το γαλλικό Σούπερ Καπ Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν και η πρεμιέρα της Eredivisie

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των συνδρομητικών καναλιών:

Η πρώτη «κούπα» της σεζόν στην Γαλλία και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Eredivisie στην Ολλανδία είναι αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 14:30 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν για το Σούπερ Καπ Γαλλίας. Η αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και στην Κυπελλούχο Ρεν, θα διεξαχθεί στο «Shenzhen Universiade Sports Centre» της πόλης Σενζέν της Κίνας για εμπορικούς λόγους. Παράλληλα, οι φίλοι του γαλλικού ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τη Δευτέρα 5 Αυγούστου τον αγώνα Καέν – Λοριάν για την 2η αγωνιστική της Ligue 2.

To Σαββατοκύριακο 3-4 Αυγούστου κάνει σέντρα και το πρωτάθλημα της Eredivisie στην Ολλανδία. Ο πρωταθλητής Άγιαξ και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του UEFA Champions League είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Αϊντχόφεν έμεινε στη δεύτερη θέση και φέτος θέλει να είναι εκείνη που θα κόψει πρώτη το νήμα ενώ η Φέγενορντ είναι πάντα υπολογίσιμη και καιροφυλακτεί για να μπει ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους. Στην πρεμιέρα οι φίλοι του ολλανδικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Φίτεσε – Άγιαξ, Τβέντε – Αϊντχόφεν και Φέγενορντ – Σπάρτα Ρότερνταμ.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της Σουηδίας και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα δουν την αναμέτρηση Κάλμαρ – Χάμαρμπι (Κυριακή 4/8), ενώ συνεχίζεται και το International Champions Cup με τους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν (3/8) και Τότεναμ – Ίντερ (Κυριακή 4/8)

Σούπερ Καπ Γαλλίας: Σάββατο 3 Αυγούστου, 14:30 Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν, Novasports1HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Eredivisie Ολλανδίας: Σάββατο 3 Αυγούστου: 19:30 Φίτεσε – Άγιαξ, Novasports1HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, 21:45 Τβέντε – Αϊντχόφεν, Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Κυριακή 4 Αυγούστου, 15:30 Φέγενορντ – Σπάρτα Ρότερνταμ, Novasports2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Ligue 2 Γαλλίας: Δευτέρα 5 Αυγούστου, 21:45 Καέν – Λοριάν, Novasports1HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

Allsvenskan Premier Division Σουηδίας: Κυριακή 4 Αυγούστου, 16:00 Κάλμαρ – Χάμαρμπι, Novasports3HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

International Champions Cup: Σάββατο 3 Αυγούστου, 19:35 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν, Novasports2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, Κυριακή 4 Αυγούστου, 17:05 Τότεναμ – Ίντερ, Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.