«Νέα Τηλεπαιχνίδια 2019»: Επιστρέφει ο «Αδύναμος Κρίκος» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος

Μετά την τεράστια επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού στην Κύπρο, επιστρέφει και στη χώρα μας. Πόσο έτοιμοι είστε να «καούμε» ομαδικώς με κάθε επεισόδιο; 

«Νέα Τηλεπαιχνίδια 2019»: Επιστρέφει ο «Αδύναμος Κρίκος» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος

Με τον Αύγουστο να μας χτυπά την πόρτα, τα κανάλια σχεδιάζουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα περιέχει πολλά παιχνίδια και reality shows.

Παλιά και καινούργια αγαπημένα έρχονται στην ελληνική tv, για να μας κρατήσουν συντροφιά τον ερχόμενο χειμώνα. Η συνταγή των τηλεπαιχνιδιών γνωστή στη χώρα μας και γραμμένη άλλοτε με μεγάλη επιτυχία και άλλες φορές με παταγώδη αποτυχία.

Μπορεί να μην ζούμε στην - ένδοξη - εποχή των «Μεγάλο Παζάρι», «Τα Τετράγωνα των Αστέρων» και «Στιγμή της Αλήθειας», ωστόσο και σήμερα έχουμε μερικά διαμαντάκια. Μερικά από τα οποία θα ακολουθήσουν και τη νέα σεζόν 2019-2020. Ποια είναι αυτά;

Αρχικά προς μεγάλη μας έκπληξη και χαρά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση το παιχνίδι του Mega «Αδύναμος Κρίκος» έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια. Μπορεί τότε η Έλενα Ακρίτα να «έσπερνε τον τρόμο» στους παίκτες αλλά εμείς ανυπομονούμε για την Κυπριακή βερσιόν με τον Τάσο Τρύφωνος και τα έξυπνα και «καυστικά» σχόλια του. Και εφόσον Mega δεν υπάρχει δυστυχώς πια, θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι από την συχνότητα του SKAI.

Μένοντας σε αυτό το κανάλι, έρχονται δύο νέα τηλεπαιχνίδια το ένα με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, ονόματι «Guess my age» (Μάντεψε την ηλικία μου) ενώ το δεύτερο ακόμα αναζητά παρουσιαστή ή παρουσιάστρια και τιτλοφορείται ως «Boom».

Συνεχίζοντας με το STAR το πράσινο φως για ακόμα μια χρονιά πήρε ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη - χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το όνομα της νέας του παρτενέρ. Παράλληλα, το κανάλι ανοίγεται και προς ένα νέο project με τίτλο «Globetrotters» (Οι κοσμογυρισμένοι), στο οποίο θα δούμε ανυποψίαστους celebrities να πρέπει να βγάλουν εις πέρας ένα μεγάλο κυνήγι θησαυρού.

Περνάμε στον ALPHA όπου φέρνει και εκείνο 2 νέα project. Πρώτο είναι ένα έξτρα φαν και γρήγορο παιχνίδι με παρουσιαστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο - χωρίς να ξέρουμε τίτλο και λοιπές λεπτομέρειες. Δεύτερο είναι το τηλεπαιχνίδι «Πάνω-Κάτω» που θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο ίδιος επιστρέφει και σε ένα παλιό του ρόλο αφού από τον Ιανουάριο και μετά θα προβάλλεται το «Super Deal» - 14 χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία του και σε διαφορετικό κανάλι.

Τέλος, ο ANT1 μένει με 2 τηλεπαιχνίδια που έχουν γίνει συνήθεια του ελληνικού κοινού, το «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μακρυπούλια και το «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου. Παράλληλα, επιστρέφει και σε ένα γνωστό του ρόλο, αυτό του φαρσέρ, με το νέο παιχνίδι «My Best Friend’s Fear». Ο Σάββας Πούμπουρας ζωντανεύει τον χειρότερό σου φόβο μέσα από ξεκαρδιστικά γεγονότα.

Ποιο από όλα σας κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον; Να προτείνουμε εμείς ένα «Fort Boyard» ή μια «Τρύπα στο νερό» να νιώσουμε πραγματικό τηλεοπτικό throwback;