Peaky Blinders: Βγήκε το τρέιλερ της 5ης σεζόν! (vid)

Σταματήστε ότι κάνετε! Επιτέλους έχουμε μια εικόνα για το τι θα δούμε στην επερχόμενη σεζόν.

Peaky Blinders: Βγήκε το τρέιλερ της 5ης σεζόν! (vid)

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 5ης σεζόν «Peaky Blinders» και ελάτε να μας κρατήσετε γιατί δεν αισθανόμαστε καλά.

Το BBC μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μας «άνοιξε τα μάτια» και μας έδωσε φως για τα γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν στα νέα επεισόδια. Όπως γράφει η ανάρτησή που ακολουθεί το τρέιλερ «Υπάρχει ο Θεός, υπάρχουν και οι Peaky Blinders». God damn it we are sooo ready!

Η 4η σεζόν μας άφησε με τον Thomas να έχει εκλεχθεί ως Βουλευτής και την οικονομική κρίση του 1929 να χτυπάει την πόρτα όλων, άλλων οδηγώντας τους στην καταστροφή και άλλους δίνοντας τους νέα ανοίγματα και ευκαιρίες. Ένας νέος αντίπαλος κάνει την εμφάνισή του ονόματι Oswald Mosley, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Sam Claflin.

Ο Mosley είναι ένας ακροδεξιός πολιτικός (θα τον δούμε να γίνεται αρχηγός της Βρετανικής Ένωσης Φασιστών), ο οποίος θα προσεγγίσει τον Thomas Shelby για να μοιραστεί μαζί του ένα τολμηρό όραμα. Η απάντηση που θα δώσει ο πρωταγωνιστής μας θα είναι καίρια όχι μόνο για το μέλλον της οικογένειας του αλλά για ολόκληρο το έθνος. Δύο χαρισματικοί άνδρες, που θα ριχτούν στην πρόκληση ο ένας του άλλου για το ποιος θα κυριαρχήσει.

Όταν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και ισχυρούς εχθρούς, θα μπορέσει ο Tommy να είναι σωστός και νόμιμος Βουλευτής; ή θα χρειαστεί να κινηθεί για ακόμα μια φορά υπόγεια και παράνομα; Όπως όλα δείχνουν, ο πραγματικός του αντίπαλος είναι ο εαυτός του.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία για τα νέα επεισόδια, όμως την περασμένη βδομάδα έγινε η επίσημη πρεμιέρα του 1ου στο Birmingham. Η 5η σεζόν θα αποτελείται από 6 επεισόδια ενώ έχει προγραμματιστεί και η κυκλοφορία άλλων 2 σεζόν!