Πόσα τσιγάρα καπνίζει ανά σεζόν ο Thomas Shelby του Peaky Blinders;

Σκηνή του Tommy χωρίς τσιγάρο στο στόμα δεν υπάρχει!

Πόσα τσιγάρα καπνίζει ανά σεζόν ο Thomas Shelby του Peaky Blinders;

Οι κολλημένοι φαν της σειράς να σηκώσουν χέρι! Σίγουρα είμαστε πολλοί αφού η σειρά «Peaky Blinders» τα σπάει και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της.

Εν αναμονή της πολυσυζητημένης 5ης σεζόν ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια ερώτηση που είχε σκεφτεί το 90% του fan base. Πόσα τσιγάρα καπνίζει ο ηθοποιός Cillian Myrphy όταν υποδύεται τον «σκληρό» Tommy; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις σκεφτεί ή σχολιάσει, αφού το τσιγάρο και ο Thomas σε αυτό το έργο πάνε μαζί.

Η απάντηση δόθηκε από την «θεία» του Thomas, Helen McCrory, η οποία αποκάλυψε πως ο ηθοποιός καπνίζει έως 1000 τσιγάρα σε κάθε σεζόν. Αν σκεφτεί κανείς ότι περιμένουμε την 5η σεζόν να ξεκινήσει, πάει να πει πως έχει καπνίσει συνολικά πάνω από 5000 τσιγάρα μέσα σε 7 χρόνια!

Η παραγωγή έχει επισημάνει πως δεν προσπαθούν να ενθαρρύνουν κανένα μέσα από τη σειρά να ξεκινήσει το κάπνισμα ή να καπνίζει σαν φουγάρο όπως οι Selby. Και για να το «αποδείξουν» αυτό, δεν αφήνουν πάντα τους ηθοποιούς να ανάβουν κανονικά τσιγάρα αλλά ηλεκτρονικά ή άλλα που περιέχουν βότανα και όχι κανονικό καπνό.

Μήπως να τον ενημερώσουμε για τον καινούργιο μας νόμο περί καπνίσματος;