Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Κόκκινο Ποτάμι» (vid)

Ένας έρωτας γεννιέται ενώ Έλληνες και Οθωμανοί συγκρούονται. Το νέο σήριαλ εποχής του Open Tv. 

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Κόκκινο Ποτάμι» (vid)

Ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης, επιστρέφει από την νέα τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του Open Tv.

Το νέο του σήριαλ ονομάζεται «Το Κόκκινο Ποτάμι» και έρχεται με σκοπό να μας μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη του 1900, όταν Τούρκοι και Έλληνες συνυπήρχαν στον ίδιο τόπο.

Μια συνύπαρξη που χαλά ο πόλεμος, με τους δεσμούς των δύο φυλών να προσπαθούν να αντέξουν κάτω από τα μίση και τα πάθη. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, και στις επιθέσεις των Φανατικών Τούρκων, γεννιέται ένας έρωτας. Θα αντέξει; Θα λυγίσει; Μπορεί η ελπίδα να γεννηθεί μέσα από ένα επώδυνο χάος;

Τα κοσμοιστορικά γεγονότα του τότε, ξεπερνούν τα ανθρώπινα θέλω, φέρνουν σε σύγκρουση ζωές και πολιτισμούς, μετατρέπουν την καθημερινότητα σε ένα πεδίο «μάχης» τόσο σωματικής όσο και ψυχικής. Ισχύει το τρίπτυχο «Ανεξιθρησκεία, Ισονομία, Ισοπολιτείας»; Θα αντέξουν οι δύο νέοι; Θα μπορέσει η μοίρα τους να ξεμπλέξει από τις πολιτικές συγκυρίες;

Θα τα μάθουμε όλα το Φθινόπωρο, στο Open! Προς το παρών πάρτε μια γεύση από το πρώτο τρέιλερ της καλοφτιαγμένης και προσεγμένης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι»: