Ο George R.R. Martin αποκαλύπτει 5 πράγματα για το prequel του «Game of Thrones»

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το επερχόμενο project και δείχνουν πόσο πολύ θα διαφέρει από την επιτυχημένη σειρά.

Ο George R.R. Martin αποκαλύπτει 5 πράγματα για το prequel του «Game of Thrones»

Ο παραγωγός της τεράστιας επιτυχίας του HBO, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη του στο Entertainment Weekly νέα στοιχεία για το prequel που γυρίζεται στην Βόρεια Ιρλανδία.

Αυτά που ήδη γνωρίζαμε:

Η σειρά λαμβάνει χώρα 5.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, όταν το Westeros ήταν αγνώριστο και αντιμετώπισε τους «White Walkers» σε μια μάχη που έμεινε στην ιστορία ως «The Long Night». Επίσης, δεν υπάρχουν οι Targaryen και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν και οι δράκοι.

Νέα στοιχεία:

1. Το Westeros δεν έχει 7 αλλά 100 βασίλεια: Όπως καταλαβαίνετε θα επικρατήσει το απόλυτο χάος με τόσα πολλά κρατίδια χωρίς νόμους και φραγμούς.

2. Γνωστοί χαρακτήρες του GoT που υπήρχαν από τότε: Ο παραγωγός αποκάλυψε πως θα δούμε ξανά τους Stark και τους White Walkers. Ενώ και μερικά γνωστά μας πλάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους όπως οι λύκοι ενώ επίσης θα υπάρχουν και μαμούθ.

3. Δεν θα υπάρχουν οι Lannyster: Στην περίοδο που θα εκτυλίσσεται η νέα ιστορία δεν θα έχει συμβεί η άνοδος των Lannyster στην εξουσία. Ωστόσο, το Castlery Rock - η έδρα τους - θα υπάρχει και μια άλλη οικογένεια θα εξουσιάζει σε αυτό, οι Casterly.

4. Η ιστορία δεν θα έχει έναν πρωταγωνιστή αλλά πολλούς: Από το GoT πρέσβευαν την ύπαρξη όχι ενός πρωταγωνιστή ή μιας πρωταγωνίστριας αλλά τις ιστορίες από ένα σύνολο ηρώων.

5. Ο τίτλος: Το project ακόμα παραμένει χωρίς τίτλο. Ο Martin έχει προτείνει το «The Long Night» αλλά υπάρχει και μια παραλλαγή που συζητείται το «The Longest Night».