«Καφέ της Χαράς»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του νέου κύκλου επεισοδίων

Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε πως η έναρξη του νέου κύκλου θα συμβαδίζει με τα 30 χρόνια λειτουργίας του AΝΤ1.

«Καφέ της Χαράς»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του νέου κύκλου επεισοδίων

Μπορεί να λέμε ότι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε συνέχεια επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και του «Καφέ της Χαράς» αλλά μεταξύ μας, όλοι τα βλέπουμε και γελάμε ακόμα με τις ατάκες τους.

Η είδηση ότι θα επιστρέψει η μία από τις δύο πιο αγαπημένες σειρές των Ελλήνων, έφερε χαρά και ανυπομονησία. Ίσως και λίγο φόβο, μήπως δεν είναι τόσο καλά, όσο τα παλιά επεισόδια αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία. Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν ήδη πιάσει δουλειά, οι περισσότεροι ηθοποιοί θα επιστρέψουν και νέες, κωμικές περιπέτειες θα ξετυλιχθούν στις οθόνες μας.

Ότι θα επιστρέψει σαν σειρά το ξέραμε, το θέμα ήταν να μάθουμε το πότε!

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην Κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» όπου μίλησε για τον επερχόμενο κύκλο της αγαπημένης σειράς εκατομμυρίων τηλεθεατών. Εκεί, ανακοίνωσε και την «κλεισμένη» ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Καφέ της Χαράς», θα γίνει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020!

«Το Καφέ της Χαράς θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Στις 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές. Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα. Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο» είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός.