Το πρώτο sneak peek από την επερχόμενη σειρά του Netflix «Dracula» (pic)

Ποιος θα ενσαρκώσει τον διάσημο Κόμη;

Το πρώτο sneak peek από την επερχόμενη σειρά του Netflix «Dracula» (pic)

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς «Sherlock» θα αναβιώσουν μια από τις πιο κλασσικές και τρομαχτικές ιστορίες όλων των εποχών, αυτή του Κόμη Δράκουλα.

Όσα χρόνια και να περάσουν ο αιμοβόρος χαρακτήρας «πουλάει». Ο Steven Moffat και ο Mark Gatiss είδαν την τεράστια επιτυχία που έκανε ότι και να σχετιζόταν με τον Κόμη από βιβλία και κόμικ, κινηματογραφικές επιτυχίες και τραγούδια και αποφάσισαν να μείνουν κι αυτοί στην ιστορία του πιο θρυλικού βαμπίρ.

Μια παραγωγή του BBC σε συνεργασία με το Netflix, θα βασίζεται αποκλειστικά στο bestseller βιβλίο του Bram Stoker «Dracula» του 1987. Τα γεγονότα λοιπόν δεν θα διαδραματίζονται στη σημερινή εποχή αλλά στην Τρανσυλβανία του 1897, όπου ο αιμοδιψής Κόμης Δράκουλας, προσπαθεί να κατακτήσει το «βικτωριανό» Λονδίνο.

Σήμερα, για πρώτη φορά, κυκλοφόρησε ένα sneak peek από τα γυρίσματα της σειράς. Η εικόνα δείχνει τον πρωταγωνιστή Claes Bang καλυμμένο στα αίματα - εικόνα φυσιολογική για το διάσημο βρικόλακα.

Ο Δανός ηθοποιός είναι γνωστός για τους ρόλους του στις δανέζικες ταινίες «Borgen» και «Bron-Broen» αλλά και ως κακός στην ταινία «Το κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης». Είναι ψηλός, σέξι, πνευματώδης και σκοτεινός, έτσι τον έχουν χαρακτηρίσει οι δημιουργοί της σειράς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο του μοχθηρού και θανατηφόρου Κόμη.

Στο υπόλοιπο καστ, βρίσκονται οι ηθοποιοί: Joanna Scanlan, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Lydia West, Dolly Wells, John Heffernan, Lujza Richter, Morfydd Clark, Paul Brennen και πολλοί ακόμα που έχουν άγνωστους προς το κοινό ρόλους στο επερχόμενο δράμα του BBC.

Τα επεισόδια θα ακολουθούν το πρότυπο του «Sherlock» και θα είναι 90 λεπτών σε διάρκεια και συνολικά 3. Μέχρι στιγμής έχουν αποφασίσει να γυρίσουν μια μόνο σεζόν. Ωστόσο, αν η σειρά έχει επιτυχία, φανταζόμαστε πως γρήγορα θα βάλουν πλώρη και για άλλες.