«Λόγω Τιμής»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου (vid)

Μια παρέα, 20 χρόνια μετά... Σε μια ενήλικη ζωή και με ένα «Λόγω Τιμής».

«Λόγω Τιμής»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου (vid)

Όταν ανακοινώθηκε πως το ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να ξανά φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την αγαπημένη σειρά των 90's, «Λόγω Τιμής», καμπάνες ακούστηκαν στα αυτιά μας και η χαρά ήταν απερίγραπτη.

Εχθές το βράδυ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το επίσημο τρέιλερ της σειράς, που επιστρέφει 20 χρόνια μετά. Η ίδια παρέα, που αγαπήσαμε τότε, σε νέες, ενήλικες περιπέτειες θα βιώσει πολλές περιστάσεις με τις οποίες θα ταυτιστούν οι περισσότεροι.

Στην πρώτη προβολή της σειρά το 1996 από το MEGA, η ιστορία ξετυλιγόταν γύρω από μια παρέα από την Πάτρα. Η παρέα του Μάνου, της Ηρώς, της Μάνιας, του Μιχάλη, της Αθηνάς,του Άρη και του Βασίλη, δεν πέρασε λίγα. Έδωσαν όμως έναν λόγο τιμής πως θα μείνουν ενωμένοι ότι και να συμβεί, ότι και αν έρθει στη ζωή τους και τους ταράξει.

Σήμερα, είναι μακριά από τον τόπο τους, ζουν στην Αθήνα. Νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα θα πλεχτούν στις ζωές τους. Η φιλία τους έχει διαρκέσει στο χρόνο και οι δεσμοί που έχουν δημιουργήσει είναι δύσκολο να κοπούν. Θα είναι όμως έτσι τα πράγματα; Θα καταφέρουν να κρατήσουν τον λόγο τιμής τους; Η απάντηση σε λίγο καιρό από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Σε σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη και σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Βολιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Μαρία Ναυπλιώτου και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: