«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Αυτός είναι ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μεταφοράς του

Η Amazon ετοιμάζεται να μεταφέρει στην μικρή οθόνη το prequel της κινηματογραφικής επιτυχίας του J. R. R. Tolkien. 

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Αυτός είναι ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μεταφοράς του

Η Amazon έχει βάλει στόχο να εκθρονίσει το Netflix και να πάρει τη θέση του στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σε αυτή της την προσπάθεια, ανακοίνωσε την ιδέα ότι θα μεταφέρει την κινηματογραφική και εκδοτική επιτυχία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πρόκειται, για το prequel της αγαπημένης τριλογίας, το οποίο φήμες θέλουν να εστιάζει στη ζωή του νεαρού Αραγκόρν. Τίποτα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα εκτός από το γεγονός ότι το σενάριο το έχουν αναλάβει οι JD Payne και Patrick McKay - σεναριογράφοι του Άρχοντα - και σύμβουλος παραγωγής θα είναι ο Bryan Cogman (σεναριογράφος και συμπαραγωγός του Game of Thrones).

Τώρα γνωρίζουμε και τον σκηνοθέτη της επερχόμενης σειράς, που δεν είναι άλλος από τον J. A. Bayon. Είναι γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες «The Orphanage», «The Impossible», «A Monster Calls» και φυσικά από το «Jurassic World: Fallen Kingdom».

Ο ίδιος στην ανακοίνωση του ονόματός του δήλωσε: «Ο J. R. R. Tolkien, δημιούργησε μια από τις πιο συναρπαστικές και γεμάτες έμπνευση ιστορίες όλων των εποχών και όντας θαυμαστής για πολλά χρόνια είναι τιμή και χαρά μου που γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να μεταφέρω το κοινό πίσω στη Μέση Γη και να τους αφήσω να ανακαλύψουν τις ιστορίες της Δεύτερης Εποχής που προηγήθηκαν της ”Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού”, ιστορίες που κανείς δεν είδε μέχρι σήμερα».