«The Witcher»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανερχόμενη σειρά του Netflix

Μια σειρά που θεωρείται αντίπαλος του Game of Thrones. Θα την ξεπεράσει ή θα πατώσει;

«The Witcher»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανερχόμενη σειρά του Netflix

Πρόκειται για ένα κλασικό pattern. Bestseller βιβλία που μεταφέρονται στη μικρή οθόνη και φέρνουν στη ζωή μυθικά τέρατα και πολέμους.

Το «The Witcher» θα λέγαμε πως είναι ένα παραμύθι ενηλίκων. Πρωταγωνιστής είναι ο Geralt of Rivia - τον οποίο θα υποδυθεί ο αγαπημένος μας Superman, Henry Caviil.

Πρόκειται για έναν «μεταλλαγμένο» κυνηγό τεράτων, ο οποίος ψάχνει να βρει τη θέση του σε έναν μοχθηρό κόσμο, όπου τα χειρότερα τέρατα είναι οι άνθρωποι. Το πεπρωμένο του όμως, θα τον οδηγήσει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα , η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Μέσα σε περίπλοκα παιχνίδια που παίζει η μοίρα, οι 3 πρωταγωνιστές καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.

Οι δύο γυναίκες που εισβάλλουν στη ζωή του Cavill και την κάνουν άνω κάτω είναι η Anya Chalotra που παίζει την μάγισσα Yennefer και η Freya Allan που υποδύεται την πριγκίπισσα Ciri.

Η Yennefer παρουσιάζεται στα βιβλία ως μια νέα και πανέμορφη γυναίκα, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια παραμορφωμένη μάγισσα που γεννήθηκε τον προηγούμενο αιώνα και ξεγελάει τα θύματά της με τα ξόρκια της.

Η πριγκίπισσα Ciri από την άλλη στα βιβλία είναι 13 χρονών. Αυτό το κομμάτι σίγουρα θα το αλλάξουν στη σειρά.