Η 5η σεζόν του Black Mirror κυκλοφορεί σήμερα και το Netflix θα πάρει φωτιά!

Μετά την interactive ταινία «Bandersnatch», οι δημιουργοί του Black Mirror έρχονται να μας αποτελειώσουν με την 5η σεζόν που θα κυκλοφορήσει σήμερα. Ετοιμαστείτε για Netflix and chill με Miley Cyrus, Anthony Mackie και όχι μόνο!

Η 5η σεζόν του Black Mirror κυκλοφορεί σήμερα και το Netflix θα πάρει φωτιά!

Η μεγάλη ανυπομονησία των fan του Black Mirror έφτασε στο τέλος της αφού σήμερα το Netflix θα μας ευλογήσει με την 5η σεζόν της καθηλωτικής σειράς!

Η επική αυτή σειρά έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τις ζωές εκατομμυρίων τηλεθεατών με τον δυστοπικό κόσμο της, ο οποίος ναι μεν είναι μακριά από τον δικό μας με όλες τις τεχνολογικές του ανακαλύψεις αλλά ταυτόχρονα παραλληλίζει τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που προβάλει με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας.

Αν δεν έχεις δει την σειρά δεν θα καταλάβεις πως γίνεται αυτό, να συνδυάσεις την τεχνολογική πλευρά ενός κόσμου που δεν υπάρχει με μια ζοφερή πραγματικότητα. Όμως γίνεται -στο υπογράφουμε- και γι' αυτό άλλωστε μας έχει καθηλώσει!

Με την ίδια νιχιλιστική διάθεση που μας έχει συνηθίσει, συνεχίζει την 5η της σεζόν η σειρά η οποία αποτελείται από 3 -δυστυχώς- επεισόδια. Φαίνεται πως αυτή η σεζόν ακολουθεί την φόρμα των 2 πρώτων. Κάθε επεισόδιο του Black Mirror έχει διαφορετικό story, βασίζεται όμως στο μοναδικό και δυστοπικό σύμπαν που έχει δημιουργήσει το Netflix. Από όσα είπαν οι συντελστές Charlie Brooker και Annabel Jones τα 3 νέα επεισόδια θα είναι ελάχιστα πιο ελαφρά από όσα έχουμε ήδη δει.

Μεγάλα ονόματα της Χολιγουντιανής σκηνής είναι οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων με την Miley Cyrus να ξεχωρίζει. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός υποδύεται την Ashley, μια pop star η οποία είναι το τέλειο μοντέλο ενός performer. Τι γίνεται όταν μια fan θελήσει να έρθει πιο κοντά στην αγαπημένη της τραγουδίστρια; Μάλλον όλος της ο κόσμος θα καταρρέυσει, όπως καταρρέει και ο δικός μας κάθε φορά που βλέπουμε ένα επεισόδιο Black Mirror. Πρόκειται για το 2ο επεισόδιο με τίτλο «Rachel, Jack and Ashley, Too».

Πάρε μια γεύση εδώ:

Όσον αφορά τα άλλα δύο επεισόδια έχουν κι αυτά τους δικούς τους star. Την έναρξη της σεζόν κάνει ο διάσημος ηθοποιός Andrew Scott (θα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι από τη σειρά Sherlock), ο οποίος υποδύεται έναν οδηγό ταξί που βρίσκεται στο επίκεντρο μέσα σε μια ανεξέλεκτη μέρα. Μάλλον δεν θα είναι ο πιο φιλικός ταξιτζής (να γράψουμε κακή κριτική στο Beat;)

Δείτε τον στο τρέιλερ του επεισοδίου «Smithereens»:

Τελευταίο αλλά σε καμία περίπτωση παραγκωνισμένο είναι το «Striking Vipers». Το επεισόδιο αυτό ενώνει την Marvel με την DC αφού οι πρωταγωνιστές του είναι ο Anthony Mackie -γνωστός και ως Falcon από τους Avengers- και ο Yahya Abdul Mateen γνωστός από την επιτυχία Aquaman.

Δύο φίλοι επανασυνδέονται μετά από πολλά χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι πως οι μέρες τους στο κολέγιο δεν θα είναι ίδιες με όσα θα ακολουθήσουν αυτήν την συνάντηση.

Τι είναι αυτό που θα συμβεί; Ποιος ο κακός και ποιός ο καλός; Δεν λέμε, δεν θα σποιλάρουμε τίποτα! Δείτε αν θέλετε το τρέιλερ: