Μαντώ Τζαβάρα: Καταγγέλλει τον Μανώλη Παπαμακάριο για άγριο ξυλοδαρμό

Μήνυση εις βάρος του πρώην μπασκετμπολίστα και συντρόφου της για άγριο ξυλοδαρμό κατέθεσε η Μαντώ Τζαβάρα. Κανένα σχόλιο από τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Μαντώ Τζαβάρα: Καταγγέλλει τον Μανώλη Παπαμακάριο για άγριο ξυλοδαρμό

Σε σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του συντρόφου της και πρώην μπασκετμπολίστα, Μανώλη Παπαμακάριου, προέβη η Μαντώ Τζαβάρα, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, ανάρτησε φωτογραφίες της μετά το συμβάν στο λογαριασμό της στο facebook.

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης με τον διεθνή αθλητή να μην έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο.

Η Μαντώ Τζαβάρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «μαζί σου» και περιέγραψε τα όσα καταγγέλει ότι βίωσε στα χέρια του Μανώλη Παπαμακάριου: «Και ξαφνικά αφήνει εμένα και πηγαίνει να φέρει το μαχαίρι. Και λέω αν δεν σηκωθώ τώρα είμαι νεκρή».

Το ελληνικό μπάσκετ παρακολουθεί τα γεγονότα κρατώντας αποστάσεις από την υπόθεση. Ο πρώην μπασκετμπολίστας μέχρι χθες ήταν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών, αν και παλαίμαχος. Στη θέση αυτή είχε δικαίωμα να παραμείνει έναν ακόμα χρόνο από την ημέρα της απόσυρσής του από την ενεργό δράση και ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε ότι στην προεδρία τον αντικατέστησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μέχρι τις εκλογές του 2020.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος τη φετινή σεζόν ήταν μέλος του προπονητικού τιμ του νεοφώτιστου στην Basket League, Ήφαιστου Λήμνου. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει, αφού σχόλιο της ομάδας της Λήμνου ξεκαθάρισε ότι «μόνο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που έχει συμβόλαιο με την ομάδα συνεχίζει από το προπονητικό τιμ. Η συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους προπονητές ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν».