Γιατί η Cosmote TV ζήτησε συγγνώμη για τον χθεσινό τελικό - Ο μαυροφορεμένος που εμφανίστηκε (pic)

Αυτός ήταν τελικά ο λόγος που εμφανίστηκε ο μαυροφορεμένος τύπος στην τηλεόραση κατά την διάρκεια του χθεσινού τελικού. 

Γιατί η Cosmote TV ζήτησε συγγνώμη για τον χθεσινό τελικό - Ο μαυροφορεμένος που εμφανίστηκε (pic)

Μπορεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να μην είχε τρομερό ενδιαφέρον -λίγο το κακό ποδόσφαιρο λίγο όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου- όμως όσοι παρακολουθήσαν τον τελικό μέσα από την συχνότητα της COSMOTE κάποια στιγμή αναστατώθηκαν.

Το πρόγραμμα του συνδρομητικού καναλιού διεκόπη απότομα και στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άνδρας με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο οποίος διάβασε το εξής μήνυμα:

"Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα".

Όπως διευκρίνισε η COSMOTE TV, το σποτ ήταν τρέιλερ της νέας αστυνομικής σειράς "Έτερος Εγώ" που θα κάνει πρεμιέρα στις 16/6.

Όπως ανακοινώνει επίσημα η COSMOTE TV:

"Για όσους ανησύχησαν με τη μυστηριώδη παρεμβολή στον αγώνα του τελικού Κυπέλλου, που μεταδίδεται στο COSMOTE SPORT 1HD, σας ενημερώνουμε ότι δεν ήταν παρά το teaser της νέας αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές». Η σειρά 8 επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS".

Στη διάρκεια της μετάδοσης, ο Αντρέα Παλομπαρίνι ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη, διότι προφανώς κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς δεν είχαν καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.