Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός για να δεις τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ από το πρωί

Όλα όσα ετοιμάζει το κανάλι που θα μεταδώσει απόψε τον αγώνα

Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός για να δεις τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ από το πρωί

Τελικό Κυπέλλου έχει απόψε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και υπάρχει τρόπος να μπεις σε... mood τελικού από τώρα. Αυτό τουλάχιστον προσπαθεί να κάνει η Cosmote. Υπόσχεται ολοκληρωμένη «κάλυψη» της 17μελους δημοσιογραφικής ομάδας, των 100 τεχνικών και των 35 καμερών. Σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση στο COSMOTE SPORT 1HD θα δούμε τον τελικό.

Το κανάλι κινείται σε ρυθμούς κυπέλλου από τις 09.00, καθώς μέσα από το COSMOTE SPORT 1HD, θα προβληθούν οι τέσσερις ημιτελικοί της φετινής διοργάνωσης

Στις 18.00, στο COSMOTE SPORT 1HD, είναι προγραμματισμένη η εκπομπή «Ώρα Τελικού» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα και καλεσμένους τους Παντελή Καφέ και Χάρη Κοπιτσή. Οι δημοσιογράφοι Πάνος Μάλαμας και Μιχάλης Μελισσίδης θα μεταφέρουν τις πρώτες πληροφορίες από τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ οι Κώστας Γκουντούλας και Έλενα Παπαδοπούλου θα βρεθούν στο σημείο άφιξης των αποστολών.

Επίσης, ο Ανδρέας Σερεβέτας θα συναντήσει τον υπεύθυνο για θέματα V.A.R. στην Ελλάδα, Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος θα εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο, θα εφαρμοστεί το σύστημα βοήθειας των διαιτητών για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο Μιχάλης Τσόχος συντροφιά με το βαρύτιμο τρόπαιο, θα υποδεχθεί τους δικούς του καλεσμένους και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Αριάνα Παπαγιάννη από τον χώρο των επισήμων. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα σχολιάσει τις επιλογές των δύο προπονητών για τις ενδεκάδες και στις 20.30 θα ξεκινήσει την περιγραφή του αγώνα.

Μετά το ματς έχουν προγραμματιστεί συνδέσεις με Θεσσαλονίκη και Νέα Φιλαδέλφεια όπου θα βρίσκονται αντίστοιχα, οι Πάρης Τσελεπίδης και Δημήτρης Ξαρλής.