Game of Thrones: Το Kings Landing μάνα καίγεται (ή θα καεί)!

Λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του 6ου επεισοδίου του 8ου κύκλου του Game of Thrones τα σενάρια για την εξέλιξη της σειράς δίνουν και παίρνουν και μάλιστα είναι εντυπωσιακά!

Game of Thrones: Το Kings Landing μάνα καίγεται (ή θα καεί)!

Η μάχη των ανθρώπων με τους White Walkers ήταν εντυπωσιακή και ανατρεπτική. Εκεί που όλοι περιμέναμε η 8η σεζόν να κυλήσει με τον Night King και τα στρατεύματα του να κάνουν παρέλαση, σε ένα μόλις επεισόδιο η Άρυα τους ξέκανε και όλα ανατράπηκαν (τι πρωτότυπο ε;).

Η συμμαχία της Ντανέρις με τους βόρειους αποδυναμώθηκε αρκετά. Βασικά αποδεκατίστηκε είναι η λέξη που ψάχνουμε αφού ακόμα και οι Ντοθράκι που αποτελούσαν φόβο και τρόμο για τη Σέρσι και τον στρατό της βίωσαν την εξαφάνιση όταν επιτέθηκαν στους White Walkers.

Επιπλέον, στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η Ντανέρις είδε και δεύτερο δράκο να πεθαίνει. Συγκεκριμένα ο Ρίγκαλ τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε στην ενέδρα του Γιούρον Γκρέιτζοϊ, με αποτέλεσμα η συμμαχία να χάσει ένα ακόμα «πυρηνικό» της όπλο!

Κι όμως, οι φανατικοί λάτρεις της σειράς οι οποίοι ψάχνουν και αναλύουν τα πάντα, μας προϊδεάζουν για τη συνέχεια. Την ώρα που η Σέρσι αναμένει τον έναν δράκο, δεν αποκλείεται στο «ολοκαύτωμα» του Kings Landing να δούμε νέο στρατό δράκων. Από που προκύπτει αυτό; Θυμάστε ότι ο Ντρόγκο στην τέταρτη σεζόν είχε εξαφανιστεί; Ε, κάποιοι αναφέρουν ότι απλά είχε πάει να κρύψει τα... παιδιά του. Συγκεκριμένα τους έφτιαξε φωλιά προκειμένου να τα εκκολάψει.

Μάλιστα, προκειμένου να δικαιολογήσουν το σενάριο αυτό, παραθέτουν μια φωτογραφία από τους τίτλους της σειράς. Εκεί λοιπόν βλέπουμε καθαρά έναν δράκο που πλαισιώνεται από τρία πιτσιρίκια δρακάκια!

Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κάποιο σύμβολο των Ταργάριεν, τότε οι εκπλήξεις που έρχονται στην Σέρσι θα είναι απολαυστικές!