Game of Thrones: Μετά τον θάνατο των νεκρών, η ζωή συνεχίζεται...

Το τρίτο επεισόδιο της 8ης σεζόν της σειράς ήταν καταιγιστικό και η εξέλιξή του αναπάντεχη!

Game of Thrones: Μετά τον θάνατο των νεκρών, η ζωή συνεχίζεται...

Τι μάθαμε στο "The Long Night"; Μα φυσικά ότι και οι νεκροί σκοτώνονται. Την ώρα που το Γουίντερφελ έδειχνε έτοιμο να πέσει στα χέρια των White Walkers οι οποίοι έμοιαζαν ανίκητοι και ήταν έτοιμοι να κάνουν έναν υγιεινό περίπατο μέσα στο κάστρο, μια κίνηση της Άρια Σταρκ ανακούφισε όλους όσους πίστευαν ότι στα επόμενα επεισόδια οι μισοί ήρωες της σειράς θα ήταν... νεκροζώντανοι.

Την ώρα που ο Night King έβγαζε το σπαθί του να σκοτώσει τον Μπραν και έτσι να αφανίσει τους ανθρώπους, η μικρή αλλά θαυματουργή Άρια με ένα άλμα βγαλμένο από τους διαγωνισμούς καρφωμάτων του NBA έπεσε πάνω στο... χέρι του αρχηγού των νεκρών και εκεί που όλοι πίστευαν ότι πριν τον Μπραν θα μας χαιρετήσει η Άρια, με μια κίνηση ματ άφησε το μαχαίρι να πέσει από το ένα της χέρι στο άλλο, το έμπηξε στην κοιλιά του Night King και κάπου εκεί το βασίλειο των νεκρών έφτασε στο τέλος του.

Εδώ λοιπόν σημειώστε αυτό: Πριν τη σκηνή που η Άρια σκοτώνει τον Night king, έχει προηγηθεί η συνάντησή της με την Μελισάντρε. Η Άρια έχει εγκλωβιστεί σε ένα δωμάτιο και την ώρα που δεκάδες white walkers ετοιμάζονται να μπουν και να την κάνουν... δική τους, η Μελισάντρε εμφανίζεται από το πουθενά και της επαναλαμβάνει κάτι που της είχε πει σε παλιότερο επεισόδιο: «Βλέπω σκοτάδι μέσα σου. Σ​​'αυτό το σκοτάδι, τα μάτια κοιτάζουν πίσω σε μένα. Καφέ μάτια, πράσινα μάτια, μπλε μάτια. Μάτια που θα κλείσεις για πάντα». Όπως και τελικά έγινε: Τα μπλε μάτια του Night King έκλεισαν με το μαχαίρι της Άρια. Καφέ μάτια θα έχει κλείσει σίγουρα στην πορεία της μέχρι εδώ, όμως στα επόμενα επεισόδια θα πρέπει να δούμε ποια άλλα απομένουν.

Όπως φυσικά και τα πράσινα μάτια. Μήπως η Άρια θα κληθεί να εξουδετερώσει την Σέρσι; Λογικό ακούγεται για αυτό και δεν του δίνουμε βάση, αφού στη σειρά αυτή η λογική έχει πάει... περίπατο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μην εκπλαγεί κανείς λοιπόν αν η Άρια ξεπαστρέψει την Ντενέρις, μετά τη μάχη που θα δώσουν οι βόρειοι με την Σέρσι και τον στρατό της ο οποίος μετά τη μάχη των Σταρκς, των συμμάχων τους και του στρατού της Ντανέρις με τους White Walkers, θα είναι πολλαπλάσιος από των αντιπάλων της!

Όλα αυτά όμως είναι απλές εικασίες, αφού ακόμα κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η σειρά. Μετά το τρίτο επεισόδιο του 8ου κύκλου πάντως η ανατροπή έχει ήδη γίνει αφού όλοι περιμέναμε σε αυτή την τελευταία σεζόν πρωταγωνιστές να είναι οι άνδρες του Knight King, όμως αυτούς τους είδαμε μόνο στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου και σε όλο το τρίτο!

Πάντως μην το αποκλείεται να εμφανιστούν ξανά, αφού αν θυμάστε έχουν υπάρξει σκηνές με τις οποίες είναι συνδεδεμένοι. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε τα σύμβολα τα οποία άφηναν πίσω τους και ακόμα δεν έχουν εξηγηθεί από κανέναν.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι μετά τον θάνατο των... νεκρών η ζωή συνεχίζεται.

Μένει να μάθουμε και για ποιους...

Πάρε τώρα και μια γεύση για το τι θα δεις στο τρίτο επεισόδιο!