MasterChef: Η συγγνώμη του «Εν Κουλί» στον Παντελή! (pic)

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την έξοδο από τον διαγωνισμό, δεν ξέχασε την κόντρα του με τον Παντελή και φυσικά το περιβόητο «εν κουλί»!

MasterChef: Η συγγνώμη του «Εν Κουλί» στον Παντελή! (pic)

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το MasterChef, ο Χαράλαμπος ή αλλιώς «εν κουλί;» έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μάλιστα ήταν αφιερωμένη στον Παντελή.

Ο παίκτης που σχολιάστηκε πολύ λόγω της αντιπαράθεσής του με τον Παντελή, στέλνει τώρα ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον συμπαίκτη του, με τον οποίο μέχρι σήμερα θεωρούσαμε όλοι πως δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.

Αναλυτικά έγραψε:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του @masterchefgr, μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα,ένταση,αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω από όλα μαγειρική!

Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι , πρόσβαλα η έθιξα κάποιους, και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!!

Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια! Τελικά όμως εν κουλί??? @pantelhsvouros , απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!»

Η ανάρτηση του: