MasterChef: Η αποχώρηση της Άλκηστης, το τέλος του «Εν Κουλί» και η μαντινάδα του Ιωαννίδη

Διαβάστε τι έγινε στο MasterChef την εβδομάδα που πέρασε. 

MasterChef: Η αποχώρηση της Άλκηστης, το τέλος του «Εν Κουλί» και η μαντινάδα του Ιωαννίδη

Η εβδομάδα στο MasterChef ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Άλκηστης Αλεξάκη. Μία από τις προσωπικότητες που μας απασχόλησαν περισσότερο από άλλες κατά την παρουσία της στο παιχνίδι.

Η Άλκηστης ήταν η αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας στην οποία η ομάδα της ηττήθηκε «πανηγυρικά» από την αντίστοιχη του Ζαχίρ και μάλιστα η διαφορά των δύο ομάδων αποτελεί ρεκόρ στο διάσημο παιχνίδι μαγειρικής.

Εκείνη και ο Μανώλης αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef, μετά την ψηφοφορία των παικτών και κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του διάσημου σεφ Νίκου Θωμά.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ήταν, μια ζύμη brioche, ένα γλυκόψωμο με μια γέμιση στιφάδο και ζου με λάδι από δεντρολίβανο.

Στη συνέχεια οι κριτές δοκίμασαν και βαθμολόγησαν τα δύο πιάτα. Ο Μανώλης συγκέντρωσε 32/40, ενώ η Άλκηστις 25/40.

Η 23χρονη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής και ο Πάνος Ιωαννίδης την αποχαιρέτησε με μία... μαντινάδα: «Μαγείρεψε σωστά να πάμε παρακάτω, αλλά τούτο το μπριός με άφησε μονάχο», σχολιάζοντας τις επιδόσεις της στην τελευταία δοκιμασία.

Την Τρίτη είχε αποχωρήσει και ο Χαράλαμπος γνωστός σε όλους και ως «Εν Κουλί».

Ο Κύπριος που μπήκε στο MasterChef και έγινε... viral με τις φωνές του στον Παντελή και τη θρυλική ατάκα «εν κουλί τούτο», αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Ασημίνα, η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και ο Χαράλαμπος έδωσαν μάχη για να παραμείνουν στο MasterChef.

Οι τέσσερις παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν ένα απαιτητικό γλυκό και συγκεκριμένα ένα brownie πικρής σοκολάτας, με κρεμέ από passion fruit, καραμελωμένο ανανά σε παλαιωμένο ρούμι, τυρί Philadelphia και crumble δενδρολίβανου.

Το πιάτο του Χαράλαμπου αποδείχθηκε πιο αδύναμο σε σχέση με τα υπόλοιπα και αποχώρησε από το διαγωνισμό.

Βρισκόμαστε πλέον στους 9 του MasterChef και οι δοκιμασίες συνεχώς δυσκολεύουν. Παράλληλα η φήμη πως θα δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία σε εκείνους που έχουν αποχωρήσει συνεχώς φουντώνει.