Μπαίνει στο Survivor ο Πατρίκ Ογκουνσότο (vid)

Ο Νιγηριανός, έχει παίξει σε Πανηλειακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ και αρκετές ακόμα ομάδες, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα έπαιζε σε ομάδες του Βελγίου.

Μπαίνει στο Survivor ο Πατρίκ Ογκουνσότο (vid)

Μπορεί στο φετινό Survivor να μην έχουν πάρει μέρος διάσημοι, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας γνωστός ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει μέχρι τον Αγίο Δομίνικο για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος από τα γήπεδα φαίνεται πως θα βρεθεί στην Δομινικανή δημοκρατία και στο Survivor 3.

Ο Πατρικ Ογκουνσότο είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στην χώρα μας εδώ και 18 χρόνια.

Ο Νιγηριανός άσσος, έχει παίξει σε Πανηλειακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ και αρκετές ακόμα ομάδες, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα έπαιζε σε ομάδες του Βελγίου.

Μάλιστα η απόφαση της παραγωγής να καλέσει τον διεθνή άσο του ποδοσφαίρου στο Survivor 3 φαίνεται πως ήταν...«μονόδρομος», καθώς ο παίκτης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα πέρσι επειδή δεν επιλέχτηκε για το Survivor 2.

«Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω survivor ποτέ να το ξέρετε», είχε δηλώσει πέρσι πικραμένος ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Ογκουνσοτο.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής Πάτρικ Ογκουνσότο είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στο περσινό Survivor, αν και ο ίδιος ήταν έτοιμος να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. «Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε«, είχε δηλώσει στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 λέγοντας επίσης:

«Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ», είπε ο Ογκουνσότο.

Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν, καθώς από την μία το γεγονός ότι φέτος η παραγωγή έχει επιλέξει να βάλει στο ριάλιτι πολύ γυμνασμένους παίκτες και από την άλλη τα παράπονα του αγαπητού ποδοσφαιριστή, έχουν ως αποτέλεσμα ο Πάτρικ Ογκουνσότο να βρεθεί στον Αγιο Δομήνικο.

Ο Πάτριοκ Ογκουνσότο είναι από τη Νιγηρία και στα 18 του χρόνια ήρθε στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη.

Αρχισε την καριέρα επίσημα στην ΑΠΟΕΛ στην ηλικία των 16. Μετά από έναν χρόνο έκανε την μεταγραφή στον Εργοτέλη Ηρακλείου, που έπαιξε στην τρίτη εθνική. Στην πρώτη του σεζόν, ο Ογκουνσότο σκόραρε 30 γκολ σε 32 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα του να πάει στην Β' Εθνική. Μετά από άλλο ένα βήμα, ο Πάτρικ σκόραρε 11 τέρματα σε 29 παιχνίδια στην Α΄ εθνική, αλλά η ομάδα κατέβηκε ξανά στην Β'. Ο Ογκουνσότο μετά έκανε την μεταγραφή του στο Βέλγιο στην ομάδα του Westerlo, όπου έγινε και ο τοπ σκόρερ με 20 τέρματα σε 31 ματς.

Στις 18 Ιανουαρίου του 2008, Ο Ογκουνσότο επέστρεψε στον Εργοτέλη με ένα συμβόλαιο τριών χρόνων, μετά από μια προσέγγιση με την Ισπανική ομάδα της Cadiz. Τον Ιούλιο 2013 υπέγραψε στον Αχαρναϊκό, ενώ έμεινε ελεύθερος το Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Στις αρχές του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας».

Αξέχαστες όμως έχουν μείνει οι δηλώσεις του μετά από έναν αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλη με τον Ογκουνσότο να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr