«Αθώοι»: Η νέα υπερπαραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega!

Αυτή είναι η νέα υπερπαραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega

«Αθώοι»: Η νέα υπερπαραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega!

Mε μία ακόμα παραγωγή σειράς εποχής θα συνεχίσει ο Ανδρέας Γεωργίου τη συνεργασία του με το Mega, μετά τη Γη της Ελιάς, το Famagusta και το Ταμπού. Η σειρά θα έχει 16 μόνο επεισόδια και θα ονομάζεται οι «Αθώοι».

Οι «Αθώοι» θα αποτελέσουν την τηλεοπτική μεταφορά του έργου «Κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Η προσαρμογή του βιβλίου σε σενάριο θα είναι της Ελένης Ζιώγα και η σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Κώστα Νικούλι και τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη καθώς και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Η υπερπαραγωγή του Μega με πολύμηνα γυρίσματα προγραμματίζεται για τη μεθεπόμενη σεζόν, αφού θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα χρόνο να ολοκληρωθούν γυρίσματα και μοντάζ.

Ο Κατάδικος είναι ένα εκτεταμένο αφήγημα που γράφτηκε το 1919. Η υπόθεσή του τοποθετείται σε ένα αγροτικό χωριό της Κέρκυρας όπου ζουν ο Γιώργης Αράθυμος με την όμορφη γυναίκα του, τη Μαργαρίτα και τα δυο παιδιά τους, και ο Τουρκόγιαννος που δουλεύει ως υποταχτικός τους.

Στη ζωή της οικογένειας μπαίνει ο Πέτρος Πέπονας, ένας γείτονας που αισθάνεται δυνατό έρωτα για τη Μαργαρίτα. Ο Τουρκόγιαννος που τρέφει ένα βαθύ και κρυφό αίσθημα για τη Μαργαρίτα («τη λατρεύει σαν Παναγία») έχει υποψιαστεί και παρακολουθεί το ζευγάρι προσπαθώντας να εμποδίσει την παρεκτροπή της Μαργαρίτας. Η παρουσία του Τουρκόγιαννου έχει γίνει ενοχλητική για τον Πέτρο και τη Μαργαρίτα· γι’ αυτό τον διαβάλλουν στον Γιώργη, που διώχνει άγρια τον Τουρκόγιαννο από το σπίτι. Την άλλη μέρα ο Γιώργης βρέθηκε δολοφονημένος. Οι υποψίες έπεσαν στον Τουρκόγιαννο, που καταδικάστηκε σε ισόβια (Κατάδικος). Ο Πέτρος και η Μαργαρίτα παντρεύονται. Λίγο αργότερα ο Πέτρος συλλαμβάνεται για κάποιο αδίκημα και φυλακίζεται.

Πηγή: dailymedia.com.gr