Maestro: Και τα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου μεμιάς στο Netflix! (vid)

Και τα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου του Maestro θα μπουν μεμιάς στο Netflix

Maestro: Και τα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου μεμιάς στο Netflix! (vid)

Τελικά θα ανέβουν όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Maestro στο Netflix ή θα προβάλλεται εβδομαδιαία όπως στο Mega; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει την απάντηση, αφού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ με την ονομασία “Στούντιο 4”.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου στο Mega και ταυτόχρονα θα καταφθάσει και στην streaming υπηρεσία σε όλο τον κόσμο. Ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια που θα παίζονται κάθε εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση, όμως δεν θα ισχύει το ίδιο και για εκείνους που θα την παρακολουθήσουν στο Netflix.

Και αυτό διότι όπως ανακοίνωσε ο Παπακαλιάτης, το Netflix θα ακολουθήσει τη δική του τακτική και θα προσθέσει όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Maestro μονομιάς. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ολόκληρη τη σεζόν, χωρίς να περιμένετε για νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Για την ιστορία, έρχεται και η 3η σεζόν της σειράς αυτό το φθινόπωρο και θα είναι και η τελευταία. Μάλιστα, θα είναι και η μικρότερη σε διάρκεια, αφού θα έχει μόλις τέσσερα επεισόδια.

Η 2η σεζόν του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix ταυτόχρονα.