«Parasyte: The Grey»: Η νέα κορεάτικη σειρά που σπάει τα κοντέρ στο Netflix! (vid)

Στην κορυφή του Netflix αμέσως μετά την κυκλοφορία της η σειρά «Parasyte: The Grey»

«Parasyte: The Grey»: Η νέα κορεάτικη σειρά που σπάει τα κοντέρ στο Netflix! (vid)

Διαθέσιμα εδώ και λίγες ημέρες είναι τα επεισόδια της νέας κορεάτικης σειράς «Parasyte: The Grey» στο Netflix. Η σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο best seller manga Parasyte του Hitoshi Iwaaki, αποτελείται από έξι επεισόδια και σκαρφάλωσε στην κορυφή του chart της streaming υπηρεσίας με ταχύτατους ρυθμούς.

Σύμφωνα με την πλοκή της σειράς, όπως αναφέρει το Netflix, «όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή».

Η σειρά, όπως αναφέρει το gamesradar.com, ήρθε για να σπάσει κάθε ρεκόρ καθώς από τη στιγμή της κυκλοφορίας της κέρδισε το «3 Body Problem» και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση σε 45 χώρες.

Parasyte: The Grey: Η σειρά που έκανε τους φανς να... παραμιλάνε

Οι φανς επιθυμούν διακαώς να συνεχιστεί η σειρά, ειδικά μετά από μια ανατροπή που έφερε και μία συγκλονιστική αποκάλυψη. «Το Parasyte: The Grey είναι πολύ καλό, χρειάζομαι μια δεύτερη σεζόν» έγραψε ένας θεατής στο Twitter.

«Το Parasyte: The Grey με έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ. Ελπίζω να υπάρξει δεύτερη σεζόν» σχολίασε ένας άλλος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η σειρά θα συνεχίσει.

Πηγή: reader.gr