Famagusta: Πρεμιέρα του β' κύκλου την Κυριακή! (vid)

Το Famagusta επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 

Famagusta: Πρεμιέρα του β' κύκλου την Κυριακή! (vid)

Η σειρά του MEGA, «Famagusta», επιστρέφει στη μικρή οθόνη την Κυριακή 7 Απριλίου, σε νέα ώρα προβολής, στις 22:40. Την πρεμιέρα συνοδεύει ένα ολοκαίνουριο και συνάμα νοσταλγικό τραγούδι με τίτλο «Καραβάκι (Ξεριζωμός)» τραγουδισμένο από την ξεχωριστή φωνή της Γιώτας Νέγκα.

Η σειρά που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, εξιστορεί σε 8 ολοκαίνουρια επεισόδια τις ζωές των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να γίνουν πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους τη χώρα, μετά την εισβολή του ’74. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ζωές των ηρώων στο σήμερα, μετά την συνταρακτική αποκάλυψη στο φινάλε του α’ κύκλου.

Μετά το καθηλωτικό «Δεν Ξεχνώ», με την εμβληματική φωνή της Μαρίας Φαραντούρη, ο Χρίστος Στυλιανού συνέθεσε μία ακόμη μελωδία που έρχεται να δώσει φωνή και ρυθμό στον πόνο του ξεριζωμού. Πάνω στη μουσική, η Ελένη Ζιώγα πάντρεψε τους στίχους για το τραγούδι «Καραβάκι» και πυροδότησε έτσι για άλλη μια φορά τη συλλογική μας μνήμη, υπογραμμίζοντας τα σπαρακτικά νοήματα της παραγωγής του MEGA, «Famagusta».