Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ποια θρυλική του εκπομπή επιστρέφει

Τα οδοιπορικά του ανά την Ελλάδα επιστρέφουν για λογαριασμό του ΑΝΤ1

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ποια θρυλική του εκπομπή επιστρέφει

Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται η πρώτη ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας από τον ΑΝΤ1 και το πρώτο όνομα που περιμένουμε να ακούσουμε είναι αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το νέο συμβόλαιο θα είναι για τρία χρόνια και θα αφορά τριπλή παρουσία του Γ. Αρναούτογλου στο πρόγραμμα του σταθμού, αφού μετά το μεταμεσονύχτιο 2Νight Show και τον απογευματινό Εκατομμυριούχο, ο παρουσιαστής ετοιμάζεται να αναλάβει και μία τρίτη εκπομπή.

Η τρίτη εκπομπή θα αφορά μία μεγάλη επιστροφή, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όταν ένα παλιό project του Mega αναγεννήθηκε στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος για τον «Όμορφο Κόσμο», όχι την πρωινή εκπομπή με το ίδιο όνομα, αλλά τη βραδινή ταξιδιωτική εκπομπή του παρουσιαστή.

Ήταν 2002 όταν ο Γρηγόρης ξεκίνησε τα οδοιπορικά ανά την Ελλάδα (για το Mega καθώς πιο πριν τα έκανε για το Μακεδονία TV) και τώρα 2024 θα τα ξεκινήσει ξανά, αυτήν την φορά για τον ΑΝΤ1, με τον πρώτο κύκλο να περιλαμβάνει 8 επεισόδια. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό το καλοκαίρι και η προβολή τους θα αρχίσει τον Οκτώβριο. Η ταξιδιωτική εκπομπή θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Πηγή: dailymedia.com.gr