Eurovision 2024: Ανδρικό δίδυμο για πρώτη φορά στον σχολιασμό! (vid)

Οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της φετινής Eurovision

Eurovision 2024: Ανδρικό δίδυμο για πρώτη φορά στον σχολιασμό! (vid)

Ένα ανδρικό δίδυμο θα έχουμε στον σχολιασμό της μετάδοσης της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmo Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Το όνομα του Θανάση Αλευρά φημολογούνταν εδώ και καιρό πως θα βρισκόταν σε αυτήν την θέση, αφού είχε δεχθεί μάλιστα και σχετική πρόταση από την ΕΡΤ. Ο Ζερόμ Καλούτα ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ αυτήν την σεζόν, αφού παρουσιάζει την εκπομπή “Φτάσαμε”, λαμβάνοντας μάλιστα και πολύ θετικά σχόλια.

Οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα διαδέχονται τις Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά, σε μία χρονιά που η ΕΡΤ γιορτάζει τα 50 της χρόνια στο διαγωνισμό, κάνοντας ένα ολικό restart, θέλοντας να ξορκίσει την περσινή τραγική χρονιά από όλες τις απόψεις.