Survivor: Αποχώρησε για ιατρικούς λόγους ο Άγγελος (vids)

Ένας από τους παίκτες του Survivor 2024 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι για ιατρικούς λόγους. Σόκαρε τους συμπαίκτες του με όσα είπε.

Survivor: Αποχώρησε για ιατρικούς λόγους ο Άγγελος (vids)

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (04/02) και μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες των Μαχητών, λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος από τους Μπλε, ο οποίος εδώ και καιρό έλειπε από την ομάδα για ιατρικούς λόγους, επέστρεψε στην παραλία. Αλλά όχι για καλό.

Ο νεαρός παίκτης ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως με εντολή γιατρού αναγκάζεται να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο.

“Θα αρχίσω να πιστεύω στα μάγια. Γιατί πίστεψα στην αρχή ότι είναι το κακό μάτι της πρώην μου, αλλά τέτοιο κακό μάτι ούτε ο γέροντας της ομάδας δεν μπορεί να ρίξει!” είπε αρχικά ο Άγγελος.

“Η περιπέτεια με την υγεία μου συνεχίστηκε και συνεχίζεται. Αυτή η τοξίνη από το κοράλλι έκανε τα κάτω άκρα μου παράλυτα για αρκετές ημέρες. Τώρα, δηλαδή, μπορώ και ξαναπερπατάω. Αυτή η τάση για λιποθυμία και η ζάλη ακόμα υπάρχουν. Φανταστείτε πως δυο βράδια ένιωσα μέχρι και τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει και να μην οξυγονώνεται. Ήταν λες και μου έχεις πατήσει ένεση ευθανασίας. Εκεί ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί τρόμαξα πραγματικά για την υγεία μου, σκεφτόμουν να μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αυτή η ιστορία” περιέγραψε ο παίκτης, ο οποίος νοσηλευόταν για αρκετές εβδομάδες.

Όπως είπε: “Εν τέλει με πλάκωσαν με ενέσεις και ορούς και λύθηκε αυτό για κάποιο διάστημα. Μου έχει αφήσει όμως κάποια κουσούρια αυτή η ιστορία για τα οποία, όπως μου λέει ο γιατρός, ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει η επήρεια από την τοξίνη“.

Αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στο νησί σήμερα. Έκανα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσω τις δυνάμεις μου αλλά, εκτός από θέλημα γιατρού, είναι και θέλημα Θεού απ’ ότι φαίνεται να μην συνεχίσω” εξομολογήθηκε, επίσης, ο Άγγελος μιλώντας στην κάμερα του Survivor. “Αυτό είναι το παιχνίδι, επικίνδυνο και απρόοπτο” πρόσθεσε.

Οι Μαχητές συγκινήθηκαν που χάνουν έναν συμπαίκτη τους, με την Δώρα, μάλιστα, που του είχε μεγάλη αδυναμία, να “λυγίζει”.

Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα του να την δει στον τελικό, ενώ για τον εαυτό του είπε πως θα επανέλθει του χρόνου πιο δυνατός!

Πηγή: news247.gr