Survivor 2024: Έφυγε μόνος του ο Χρήστος Βολικάκης! (vid)

O πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε από το Survivor

Survivor 2024: Έφυγε μόνος του ο Χρήστος Βολικάκης! (vid)

Οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor 2024 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στους δέκτες τους το βράδυ της Τετάρτης (24/01).

Προτού Κόκκινοι και Μπλε ριχτούν στο στίβο μάχης, ο Χρήστος Βολικάκης αποφάσισε να ανακοινώσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: “Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει”.

Στην εν λόγω απόφασή του φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο η νύχτα που προηγήθηκε και η ένταση που επικράτησε στην καλύβα των Διασήμων, με τον Χρήστο να γίνεται το επίκεντρο ενός τσακωμού με την Μαρία Αντωνά.

“Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή”, δήλωσε ο 35χρονος αθλητής.

Και πρόσθεσε:Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς”.