Daredevil: Born Again: «Γκαζώνει» ξανά η παραγωγή με περισσότερες παλιές Netflix επιρροές

Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again.

Daredevil: Born Again: «Γκαζώνει» ξανά η παραγωγή με περισσότερες παλιές Netflix επιρροές

Μετά την προβολή της σειράς Echo, η Marvel Studios πατάει το γκάζι στην ταλαιπωρημένη παραγωγή της σειράς 'Daredevil: Born Again' και έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, πως επανεκκινούνται τα γυρίσματά της την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από μια πολύμηνη παύση.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η ηγεσία της Marvel Studios πάτησε το "reset" στην κατεύθυνση που έπαιρνε η reboot σειρά του Daredevil, ξηλώνοντας τους υπεύθυνους συντελεστές και showrunners και τοποθετώντας νέους σκηνοθέτες, ενώ παράλληλα έστρεψε το ύφος της στις εποχές που ο Διάβολος του Hell's Kitchen έπαιζε στο Netflix.

Σε ένα από τα θετικά νέα της στροφής της Marvel Studios στην 'παλιά καλή' εποχή του Daredevil είναι πως προσέλαβε τον Philip Silvera, συντονιστή σκηνών δράσης της Netflix σειράς του Daredevil, ο οποίος αναλαμβάνει τον ίδιο ρόλο στο "Born Again" αλλά και σε ρόλο βοηθού σκηνοθέτη.

Αυτή η κίνηση δείχνει πόσο σοβαρά παίρνει η Marvel το reboot της reboot σειράς του Daredevil, μεταμορφώνοντάς την από μία που έτεινε προς σε ένα δικηγορικό δράμα, σε μία περισσότερο βίαιη και τραχιά σειρά για έναν street-level ήρωα της Marvel. Έτσι θα διατηρηθεί και το επίπεδο των σκηνών μάχης που στο Daredevil του Netflix είχε χαρίσει μερικές συγκλονιστικές 'one take' σκηνές όπως αυτή στις φυλακές με τον Punisher.

Στη σκηνοθεσία της πλέον συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel.

Επιβεβαιώνεται από το ίδιο ρεπορτάζ ότι εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher.

Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson, κάτι που σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τα έμπιστα φιλαράκια και συνεργάτες του Matt Murdock. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους.

Εν τέλει, το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά. Πιθανότατα δηλαδή να δούμε σεζόν που θα αποτελείται από 10-13 επεισόδια.

Γενικότερα όλες αυτές οι αλλαγές φέρνουν έναν διαφορετικό αέρα στο Daredevil: Born Again με αποτέλεσμα να συζητιέται από τους fans της Marvel στα social media πως πλέον έχουν να κάνουν με την κανονική 4η σεζόν του Daredevil.

Πηγή: Unboxholics.com